Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

galiba öğrenci -illustrasyon-

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
güzel bir çalışma olmuş.

saçların ucundaki netlik, çalışmanın genelindeki fluluk hissi ile çelişiyor. bir de saçtaki boyama tarzınız, saça dalgalı ve kuru bir hava vermiş. ama saç uçları ve saçın genel yapısı daha düz ve parlak bir saçmış (ya da öyle olmalıymış) hissi veriyor. sanırım, saçtaki ara ara beliren koyu tonlamaları azaltmanız, belki daha tek renge yakın çalışmanız ve biraz parlaklık katmanız, saçlara daha da canlılık verecek ve bu tezatı ortadan kaldıracaktır.

tekrar tebrikler

iyi çalışmalar.

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
Bencede çok hızlı bir gelişim elindeki kitap biraz yapay kalsada genel itibarı ile çok hoş olmuş tebrikler

superbiolay

🌱Yeni Üye🌱
merhaba, bu illistriasyon u bilmediğim için soruyorum, gerçekten bu resim tamamen sıfırdan çizim mi yoksa elinde bir resim var ona efekt filtre ve blur ekleyerek mi bu şekilde oluyo, yoksa ilistirasyon sıfırdan mı yapmak mıdır yani düz sayfaya hiç irşey yokken mi yaptın, resim çizim scan ile pc ye yükleyip o şekilde mi çalıştın ps de, anlatabilirsen sevinirim, teşekkür ederim,

akrmtch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel bir çalışma olmuş.

saçların ucundaki netlik, çalışmanın genelindeki fluluk hissi ile çelişiyor. bir de saçtaki boyama tarzınız, saça dalgalı ve kuru bir hava vermiş. ama saç uçları ve saçın genel yapısı daha düz ve parlak bir saçmış (ya da öyle olmalıymış) hissi veriyor. sanırım, saçtaki ara ara beliren koyu tonlamaları azaltmanız, belki daha tek renge yakın çalışmanız ve biraz parlaklık katmanız, saçlara daha da canlılık verecek ve bu tezatı ortadan kaldıracaktır.

tekrar tebrikler

iyi çalışmalar.
dikkatiniz ve yorumunuz için teşkkürler. saç aslında tek renkti ve çok parlak değildi. yakma ve soldurma aracıyla ışık ve gölgeler oluşturmaya çalıştım sonuçta ortaya böyle bir şaç modeli çıktı. önerileriniz önemli ve işime oldukça yarayacak. tekraar teşekkkürler iyi çalışmalar

Bencede çok hızlı bir gelişim elindeki kitap biraz yapay kalsada genel itibarı ile çok hoş olmuş tebrikler
teşekkürler. kitap kısmı konusunda haklısınız çok sade ve soğuk oldu ama dikkat çekici:rofl:
iyi çalışmalar

merhaba, bu illistriasyon u bilmediğim için soruyorum, gerçekten bu resim tamamen sıfırdan çizim mi yoksa elinde bir resim var ona efekt filtre ve blur ekleyerek mi bu şekilde oluyo, yoksa ilistirasyon sıfırdan mı yapmak mıdır yani düz sayfaya hiç irşey yokken mi yaptın, resim çizim scan ile pc ye yükleyip o şekilde mi çalıştın ps de, anlatabilirsen sevinirim, teşekkür ederim,
teşekkürler superbiolay. bu bir illustrasyon. çalışmada da belirttiğim gibi referansla çalışılmıştır. yani bir resim kullanılarak. o resmi yeniden yaratma ve renklendirmeyle ortaya çıktı. hazır filtlre brush vb. hiçbirşey kullanılmadı. boya araçları yakma ve soldurma vb. araçlarla bizzat çalışılarak yapılmıştır. bilgisayarda mause ile çalıştım tamamını. saygılar . iyi çalışmalar

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
deryademir83.blogspot.com
ilk çalışmalarınıza bakınca bayağa ilerleme kaydetmişsiniz.Bu çalışmanızı nasıl yaptığınızı özetle anlatabilir misiniz?parmaklar kusursuz dururken saçlarda ki karalama dikkat çekiyor ama genel olarak çoooooookkk başarılı elinize sağlık

akrmtch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ilk çalışmalarınıza bakınca bayağa ilerleme kaydetmişsiniz.Bu çalışmanızı nasıl yaptığınızı özetle anlatabilir misiniz?parmaklar kusursuz dururken saçlarda ki karalama dikkat çekiyor ama genel olarak çoooooookkk başarılı elinize sağlık
yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum. forumdaki arkadaşların değerlendirmelerine göre yol alıyorum. özetle anlatacak olursam referans olarak seçtiğim fotograftan yola çıkarak renk, çizim ve gölgelendirme araçları ile resmi yeniden yorumluyorum . yüz ve ten kısımlarında şaça göre daha başarılı sonuçlar çıkrabiliyorum bunu sare arkadaşımızın ilk sayfa yapmış olduğu yoruma cevaben iletmiştim.
yorumunuz için teşekkürler. iyi çalışmalar

çok beğendim hemde çok... ellerinize sağlık
teşekkürler saygılar

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
özellikle eller muhteşem olmuş. Hayran kaldım. Emeğinize sağlık.

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

Bu nasıl bir yorumdur? :S
Kötü ise neden kötü?
Paylaşım yapan arkadaşımıza saygılı davranmamız gerektiğini düşünüyorum.
Beğenmemiş olsanız bile; en azından sebebini yazmalısınız...
Zaten uslup konusunda uyarılmayı da beklememeli insan...
Saygılar

akrmtch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sebeplerini de yazsaydın daha yapıcı ve değerli olurdu arkadaşım.

Bu nasıl bir yorumdur? :S
Kötü ise neden kötü?
Paylaşım yapan arkadaşımıza saygılı davranmamız gerektiğini düşünüyorum.
Beğenmemiş olsanız bile; en azından sebebini yazmalısınız...
Zaten uslup konusunda uyarılmayı da beklememeli insan...
Saygılar
g.ecglr duyarlılığın teşekkürler.

foritex

🌱Yeni Üye🌱
güzel ama gelıstırılebılır sadece yuzundeki efeklerde ınce detaya gırmelıydın dıye dusundm
ama yıne bıcok kısıden belllıkı bıkac adım ondesın :)
buarada illustrasyon bu program hakkında bıldı edınmek daha dosrusu ne oldugunu anlamak ıstıyorum adını cok olduydum ama bı turlu ne oldugunu arastrmak nası olmadı..
bana ıyı bıkaynak tavsıye edıcek arkadas varmı??

Enima

🌱Yeni Üye🌱
başını gormesem gercek bayan gbi gercekcı bedenı.cok guzel olmus terıkler..

M. edA.

🌱Yeni Üye🌱
çok tatlı olmuş harbiden ellerinize saqLık :)

acaba ben de böyle yapabilicem mi ileridee ahh ahh :/