Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, game'deki a harfine daha farklı birşeyler düşünmelisin, şu haliyle "gome center" şeklinde okunması kaçınılmaz. Ayrıca zarı 3 kere tekrarlama bence. Sevgiler
grafiksel 'e katılıyorum. zar iki tane olur, farklı sayılarda durdurursan daha anlamlı gelir. a harfine dikkat, birde renklere çalışabilirsin. emeğine sağlık
Mümkün oldugunca fazla renk kullanımından kaçınılmalı bi maliyeti arttırır.. Arka planın siyah olması baskıyı zorlaştırır.. Fontun bu kadar haraketli olması basıldıgında okunulmasını imkansız kılar.. Logo sade olmalıdır.. küçültülerek küçük halinde nasıl gözüküceği degerlendirilmelidir.. Belki logolarla ilgili biraz daha araştırma yaparsanız.. Ne demek istediğimi anlarsınız.. Bize 1 senede anlattıklarını size 1 dkkada anlatabileceğimi sanmıyorum.. Kolay gelsin..
Mümkün oldugunca fazla renk kullanımından kaçınılmalı bi maliyeti arttırır.. Arka planın siyah olması baskıyı zorlaştırır.. Fontun bu kadar haraketli olması basıldıgında okunulmasını imkansız kılar.. Logo sade olmalıdır.. küçültülerek küçük halinde nasıl gözüküceği degerlendirilmelidir.. Belki logolarla ilgili biraz daha araştırma yaparsanız.. Ne demek istediğimi anlarsınız.. Bize 1 senede anlattıklarını size 1 dkkada anlatabileceğimi sanmıyorum.. Kolay gelsin..
bence zemin rengini değiştir siyah olmasın kesinlikle altındaki çizgiyi çıkar ve harflerini birbirine daha yakın yap ayrıca a koyup boşluğuna nişan işaretini koy genede hoş olmuş