Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Game Center

Fox89

🌱Yeni Üye🌱
Yorumlarınız için şimdiden çok teşekür ederim.

Benzer konular

grafiksel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.selcukaker.com
Merhaba, game'deki a harfine daha farklı birşeyler düşünmelisin, şu haliyle "gome center" şeklinde okunması kaçınılmaz. Ayrıca zarı 3 kere tekrarlama bence.
Sevgiler

recepuncu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
grafiksel 'e katılıyorum. zar iki tane olur, farklı sayılarda durdurursan daha anlamlı gelir. a harfine dikkat, birde renklere çalışabilirsin. emeğine sağlık

cleaner80

🌱Yeni Üye🌱
Zarlar ve renkleri eşleştirmek istemişsiniz sanırım a harfi arkadaşların dediği gibi o olarak okunuyor.

thenika

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.thenika.com
onlıne oyun sıtesıyse ; a yerıne ıskanbılde kı asların asını dene bi de.

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
logo da renkler nasıl olması gerekiyor acaba

Mümkün oldugunca fazla renk kullanımından kaçınılmalı bi maliyeti arttırır.. Arka planın siyah olması baskıyı zorlaştırır.. Fontun bu kadar haraketli olması basıldıgında okunulmasını imkansız kılar.. Logo sade olmalıdır.. küçültülerek küçük halinde nasıl gözüküceği degerlendirilmelidir.. Belki logolarla ilgili biraz daha araştırma yaparsanız.. Ne demek istediğimi anlarsınız.. Bize 1 senede anlattıklarını size 1 dkkada anlatabileceğimi sanmıyorum.. Kolay gelsin..

AS_MASK

🌟Usta Tasarımcı🌟
Mümkün oldugunca fazla renk kullanımından kaçınılmalı bi maliyeti arttırır.. Arka planın siyah olması baskıyı zorlaştırır.. Fontun bu kadar haraketli olması basıldıgında okunulmasını imkansız kılar.. Logo sade olmalıdır.. küçültülerek küçük halinde nasıl gözüküceği degerlendirilmelidir.. Belki logolarla ilgili biraz daha araştırma yaparsanız.. Ne demek istediğimi anlarsınız.. Bize 1 senede anlattıklarını size 1 dkkada anlatabileceğimi sanmıyorum.. Kolay gelsin..

Zaten bana bişey anlatmanızı beklemiyorum anlaşılan 1 sene boyunca sade logo üzerinde okuyorsunuz.

BU aydınlatıcı bilgi için bilmeyen arkadaşlarım adına teşekkürler.

merak ettim acaba 2. sene neyi öğretiyorlar.

GoLD_WaRRioR

🌱Yeni Üye🌱
bence zemin rengini değiştir siyah olmasın kesinlikle altındaki çizgiyi çıkar ve harflerini birbirine daha yakın yap ayrıca a koyup boşluğuna nişan işaretini koy :D genede hoş olmuş