Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA ) Vektörel Formatta... Önizleme
crazyglad 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 7 Mar 2008 Mesajlar 4,068 Tepkime puanı 89 19 May 2009 #1 Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA ) Vektörel Formatta... Önizleme
graphicturk Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 5 Mar 2008 Mesajlar 11,410 Tepkime puanı 352 Yaş 51 Web sitesi www.graphicturk.com 19 May 2009 #2 istekmi paylaşımmı crazyglad' Alıntı: Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA ) Vektörel Formatta... Önizleme Genişletmek için tıkla ... istekmi yapıyorsun paylaşımmı anlamadım konuyu uzun yazarsan daha anlaşılır seviniriz :rofl: neyse: RapidShare: Easy Filehosting
istekmi paylaşımmı crazyglad' Alıntı: Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA ) Vektörel Formatta... Önizleme Genişletmek için tıkla ... istekmi yapıyorsun paylaşımmı anlamadım konuyu uzun yazarsan daha anlaşılır seviniriz :rofl: neyse: RapidShare: Easy Filehosting
D Dexoy ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 5 Kas 2008 Mesajlar 130 Tepkime puanı 5 19 May 2009 #3 Paylaşım yapsa sanırım link verirdi.Ve konu başlığına istek yazmazdı
crazyglad 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 7 Mar 2008 Mesajlar 4,068 Tepkime puanı 89 19 May 2009 #4 graphicturk' Alıntı: istekmi yapıyorsun paylaşımmı anlamadım konuyu uzun yazarsan daha anlaşılır seviniriz :rofl: Genişletmek için tıkla ... İstek mustafa abi netten buldum ama vektöreli lazım taktir edersinki bundan baskı yapamam
graphicturk' Alıntı: istekmi yapıyorsun paylaşımmı anlamadım konuyu uzun yazarsan daha anlaşılır seviniriz :rofl: Genişletmek için tıkla ... İstek mustafa abi netten buldum ama vektöreli lazım taktir edersinki bundan baskı yapamam
graphicturk Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 5 Mar 2008 Mesajlar 11,410 Tepkime puanı 352 Yaş 51 Web sitesi www.graphicturk.com 19 May 2009 #5 işine yararmı eğer uymazsa renkleri değiştirip yükleyebilirim
crazyglad 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 7 Mar 2008 Mesajlar 4,068 Tepkime puanı 89 19 May 2009 #6 E vektörel ise okadarınıda yapayım yani çook teşekkür ederim harikasın