Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

gazete-1'inci sayfa çalışması..

answersaray

🌟Usta Tasarımcı🌟
Gazete Hazırlamada Bana Göre Indesign Daha Kolay Gibime Geliyor. gazete tasarımlarında her zaman sadelik önde gelir buda sadece bir çalışma olmuş iyi olmuş :)

eline sağlık

quark çok daha rahat çalışma imkanı sunuyor bana göre..indesign da çok ince ayarları yapamıyorsun...quarkta ise hakimiyet daha fazla...ama indesign de çok fazla kontrol aracı sunuyor oda adobenin katkısı tabiki.

PowerClip

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok sade ve özgün bi çalışma olmuş eline sağlık...

hasana11

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sade hoş duruyor tebrikler

sokrades

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
deneme amaçlı olduğu için aslında fazla eleştirel yaklaşamamakla birlikte. sanıyorum gazete tasarımı konusunda ilerlemeniz gereken daha çok yol var. kırılmaz isen şu anki çalışma için özetle "olmamış" diyeceğim.

deluxeland

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İçeriği biraz daha yoğunlaştırmanızı tavsiye ederim. Çok boşluk kalmış ; günümüzdeki genel gazete tasarımlarını incelerseniz söylediğimi net olarak anlayacaksınızdır.

İyi çalışmalar dilerim.

efteniya

🌱Yeni Üye🌱
güzel olmus ilk bakısta gözü asla rahatsız etmeyen bi tasarımı var. ama gazete cizmenin belli kuralları vardır dergi gibi yada bi afiş katalog gibi çok da serbest calısamazsın. bi gazetenin birinci sayfası tıpkı bi magazanın vitrini gibi olmalıdır. vitrine aldanan gözleri ayakları iceri sokarya iste öyle olmalıdır gazetenin birinci sayfasıda. anonslarla zenginlestirilmis ama boğulmamıs, renk karmaşası değilde pastel renklerle tasarlanmıs bi sayfa olabilir. bu da benim nacizane fikrim

SHAHIR

🌱Yeni Üye🌱
başarılı bir çalışma tebrik ediyorum wep sitesinede benzemiyo :)