Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Gazete çalısmalarım - basıldı

sokrades

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Eğer isterseniz çok güzel gazete tasarımları yapabileceğiniz bir yeteneğiniz var. fakat sanırım gözlem konusunda eksiklikleriniz var. ulusal gazetelerde sabah, zaman, star gazetelerini inceleyin. fakat bunları incelerken cetvel ile boşluklar resim açıları, çerçeve içinden çalışma ve zemin içinden çalışma şekllerini, font çalışmalarını ve seçimlerini eğer yeterince inceler ve bunlardan faydalanabilirseniz ulusal seviyede gazetelerinizi burada görebileceğimizi umuyorum...

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
basıldıysa pek de eleştiriye gerek yok değil mi ben burda eksik yanlarını söylesem de nafile.emeğine sağlık yine de

icten_cagri

🌟Usta Tasarımcı🌟
Eğer isterseniz çok güzel gazete tasarımları yapabileceğiniz bir yeteneğiniz var. fakat sanırım gözlem konusunda eksiklikleriniz var. ulusal gazetelerde sabah, zaman, star gazetelerini inceleyin. fakat bunları incelerken cetvel ile boşluklar resim açıları, çerçeve içinden çalışma ve zemin içinden çalışma şekllerini, font çalışmalarını ve seçimlerini eğer yeterince inceler ve bunlardan faydalanabilirseniz ulusal seviyede gazetelerinizi burada görebileceğimizi umuyorum...

evet haklısınız söyledıklerınıze bende katılıyorum yorumunuz ıçın tesekkur ederım

icten_cagri

🌟Usta Tasarımcı🌟
nasıl farkeder mi ????

elestırmenız ıcın paylastım ben bu konuyu, daha sonrakı çalısmalarıma belkı katkıda bulunursunuz dıye düşünmüştüm sadece, bu arada sızın çalısmalarınızda pek güzeller alı bey