Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

gazete çalışmam görüşleriniz lütfen...! Gazete İSTANBUL

yargox

🌱Yeni Üye🌱
öneri

öncelikle azmin konusunda takdir eder sözlerime şöyle devam etmek isterim,manşetler font seçim ve puntolar uyuşmuyor resimli haberlerin genellikle kareli ve görsellikden uzak dekupeli imaj etrafında gömmeli başlıklı giriş ve haber daha göze hoş gelecektir herşey birbirine karışmış durumda.
çok eleştiri oldu ama özür dilerim umarım birdahaki çalışmalarında bunları dikkate alırsın tekrar başarılar dileirm.

saserdar

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ben gazetenin ismini üstüne harhangi bir haber veya resim gelmesinden hoşlanmam o yüzden bir yorum yapamayacağım eline sağlık

cindoruk

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.kadircindoruk.tr.gg
arkadaşım logo "İ" harfindeki hata dışında başarılı fakat mizampaj konusunda aynı başarı sağlanamamış biz buna tabiri caizse şişirme diyoruz. Örneğin ana başlıklar çok amatörce ve basıldığında çok göze çarpacak. bu demek değildir sen yapma artık filan doğruyu bulana kadar uğraşmanı tavsiye ederim. ben 2 tane yerel gazetede grafikerlik yaptım ve bana mesleği sevdirdi çünkü gazeten basıldıktan sonra insanlar alıp okuyor ve bilgileniyorlar bunu sen sağlıyorsun mükemmel bir duyguydu.

okan78

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben logoyo bayıldım. Zaten gazetede bir tek logo var. Sanırım onuda hazır aldın :)