Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kardeşim; bulmaca ihtiyacın olduğunu söylemişsin ama ayrıntı vermemişsin.. kare ve çengel bulmaca konusunda yardımcı olabilirim.. kolaylıklar diliyorum..
bulmaca için boyut ve format bildirmen gerekiyor.. tabii hepsinden öte, ücretlendirmeyi konuşmak gerekiyor.. zira bulmacaları oturup bizzat hazırlıyorum; yani EMEK harcıyorum.. üstelik profesyonel bir iş çıkarıyorum.. bilmem anlatabiliyor muyum? kolaylıklar..
bulmaca için boyut ve format bildirmen gerekiyor.. tabii hepsinden öte, ücretlendirmeyi konuşmak gerekiyor.. zira bulmacaları oturup bizzat hazırlıyorum; yani EMEK harcıyorum.. üstelik profesyonel bir iş çıkarıyorum.. bilmem anlatabiliyor muyum? kolaylıklar..
size özel atmıştım görmedinizheralde.....bu sitede başka birisi sağolsun....25 çeşit gnderdi ai.....formatında oyüzden ihtiyacım kalmadı.... teşekkürler..
sağlık olsun.. teşekkürler.. bulmaca hazırlamak hakikaten zaman alıyor ve emek istiyor.. yıllarca çeşitli gazete ve dergilerde bulmaca yazarlığı yaptım; bu yüzden bu işin, bir logo çizmekten, kurumsal kimlik hazırlamaktan farkının olmadığını düşünüyorum.. tekrar hayırlı olsun.. kolaylıklar..
amonyum nitrat diyorki ben bulmaca hazırlıyorum emek veriyorum kafa yoruyorum bunun karşılığında sizden emeğimin karşılığını istiyorum. Yani bir nevi iş yapıyor arkadaş...
diğer arkadaşda diyorki ben buldum hazırından sana niye boşuna para vereyim..
belkide bulduğu bulmacalar arkadaşın hazırladığı bulmacalar... banada bulmaca lazım ancak kendim yapmaya karar verdim ve bu iş için gerekli olan nedir ona bakıyordum yorumları okudum çok üzüldüm. Ve yine bir sefer daha anladımki kimse emeğinin hakkını bu dünyada alamayacak...
Ben bir yerde önceden çözdüğüm bir bulmacayı görsem, sinir olur; aptal yerine konduğumu düşünürdüm herhalde. Özel hazırlanmadıktan sonra, bir yayın için çok küçük düşürücü...