öncelikle sayfa tasarımı ile ilgili bi sorun var manşeti ve kenarlarını hep aynı şekilde aşağıya inmişsin yani orası iki kenar sütun ve orta göbek hep dikey olarak çalışılmış.
bence manşeti 7sütuna yayabilirdin yani biraz daha geniş tutmak manşeti daha iyi vurgulamana yardımcı olurdu bu şekilde manşet o kadarda vurgulayıcı durmuyor. ayrıca iki kenardan inen iki sütunun biri manletin altından indirebilirdin bu şekilde daha güzel bir görüntü olurdu.ayrıca hep neden soğuk renkler kullandın_? mesela logo ile uyum sağlayacak sıcak bir renkgi kullanabilirdin diye düşünüyorum..
ellerine emeğine sağlık paylaşım için teşekkürler
Yorum için ben teşekkür ederim artdevil. Ama inanın ki;
öncelikle sayfa tasarımı ile ilgili bi sorun var manşeti ve kenarlarını hep aynı şekilde aşağıya inmişsin yani orası iki kenar sütun ve orta göbek hep dikey olarak çalışılmış
bu bölümü anlayabilmek için tam yedi kez okudum ve nihayet anlayabildim.
Anladığım kadarıyla sayfa, boylamasına düz çalışılmış... Bunu mu demek istediniz acaba?
Kusura bakmayın bende mi algı problemi var diye düşünmeye başladım da bir an.
Yani "zig-zag" bir tasarım olsa daha iyi olurdu" diyorsunuz, doğru mu anlamışım?
Eğer öyleyse, birinci olarak ben o tarz (zig-zag) tasarımı kullanmayı pek sevmiyorum; kullanılmasını da pek tasvip etmiyorum açıkçası (gözü yoruyor çünkü). Ha, etek manşette öyle bir tasarım kullanılabilir, ona bir şey diyemem... İkincisi olarak ise; haberler (kısalığı, uzunluğu, fotoğrafı, içeriği açısından) bahsettiğiniz tarzda bir tasarıma pek uygun değildi. O yüzden böyle bir tasarım çıktı ortaya.
Son olarak da manşetin pek vurgulayıcı olmadığı konusunda itirazım var. :tongueout: Zira, manşetin puntosu, hatırladığım kadarıyla 100 puntonun üzerinde (şu an sayfa önümde açık olmadığı için bakamıyorum). Tasarıma bakıldığında göze ilk çarpanın "manşet" olduğunu düşünüyorum. Tabii ki fikrinize de saygı duyuyorum. :angel:
Yapıcı ve değerli yorumunuz için teşekkür ederim.