Neler yeni

gazete logo

Benzer konular

CarverTD

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Logo görünse birşey diyeceğiz ama ortada logo yok :)

desıgn1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
düzeltemiyorum uploaad edildi ama :(

ataaa

🌟Usta Tasarımcı🌟
Logo çalışmalarınızı vasat buldum ama bu başarısız olduğunuz anlamına gelmiyor.
Türkiye'de gazete logoları ve tasarımları köşeler içine hapsolduğunu gözlemdiğimden ve amaç müşteriye beğendirmek ekonomi çarklarını döndürmek ise siz doğru yoldasınız. Kırmızı-beyaz ve siyahın kullanıldığı o kadar çok gazete logosu var ki...
Üstelik yerel gazetelerin tümüne hakim olup fikir söylemek imkansız...
Yöneticiler, karar mercileri bu konuda radikal yaklaşımlar içinde olmalı bu yönden AMK gazetesini beğeniyorum mesela dergi yaklaşımından biraz pay almak gazete okumaya ilgiyi de arttırabilir.
Kolay gelsin...

desıgn1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Logo çalışmalarınızı vasat buldum ama bu başarısız olduğunuz anlamına gelmiyor.
Türkiye'de gazete logoları ve tasarımları köşeler içine hapsolduğunu gözlemdiğimden ve amaç müşteriye beğendirmek ekonomi çarklarını döndürmek ise siz doğru yoldasınız. Kırmızı-beyaz ve siyahın kullanıldığı o kadar çok gazete logosu var ki...
Üstelik yerel gazetelerin tümüne hakim olup fikir söylemek imkansız...
Yöneticiler, karar mercileri bu konuda radikal yaklaşımlar içinde olmalı bu yönden AMK gazetesini beğeniyorum mesela dergi yaklaşımından biraz pay almak gazete okumaya ilgiyi de arttırabilir.
Kolay gelsin...
katılmıyo değilim şöyle birşey söyleyebilirm burda ilgimi çeken gazetelerin çoğunlu yabancı el pais, la repubblica, le figaro

desıgn1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bitaraf ismi de bana aittir , gördüğünüzde ne anlatıyor anlamı nedir sizler için