Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Gazete Reklam Çalışmam Özel Sante Plus Hastanesi

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
Bugünkü Türkiye gazetesinde yer alan çeyrek sayfa reklam çalışmam...

santeplusilan.jpg

Benzer konular

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Amcalar çok mutlu görünüyor sorun yok gibi :D

Çok fazla font ,çok fazla şekil kısacası çok fazla şey mi var dersin ?:)

Zemin hoş aslında zeminle fotoğrafı daha iyi kaynaştırabilirdin belki ...

e 'ye benzeyen şekil firmanın amblemi sanırım arka planda daha flu kullansaydın keşke...
Yani ne bliyim dediğim gibi çok renk,çok şekil,çok font var :worried:

İyi çalışmalar...

emre8586

🏅Acemi Tasarımcı🏅
biraz karışık geldi bana ama yinede emeğine sağlık başarılar.

garia

🌱Yeni Üye🌱
Öncelikle emeğine sağlık...

Bence resmin altındaki büyükçe logo orada gözü yorduğu için ya olmamalıydı ya da çok daha transparan olmalıydı. Ayrıca alt kısımda zeminle yaklaşık aynı renk olan yazılar (telefon, internet adresi, ve sağ taraftaki yazılar) net olması açısından ya beyaz kullanılmalı ya da beyaz gölge ile güçlendirilmeli ve parantez içerisindeki beyaz dışçizgi (kontur) verilerek yazılan yazının daha kalın bi yazı olması gerektiği görüşündeyim.

mini-cafe

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.mini-cafe.tr.gg
Gayet Güzel Ama Daha Başarılı Olabılırdı...

Başarılarının Devamını Dilerim Kardeşim... ;)

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Müşteri beğendiğine ve de yayınlandığına göre mesele yok.Elinize sağlık.

kasvera

🌟Usta Tasarımcı🌟
benim yesil sandıgım ama çözemediğim ara renklı çerceve ve çizgileri kaldırsan daha iyi olurmus gıbı onlar gözüme battı

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
teşekkür ederim zaman ayırdığınız için açık olmak gerekirse çalışma diğer çalışmlara alternatif olarak hazırlanmıştı aslında diğerleri bana göre daha iyiydi ama müşteri ne derse her zaman o olur o sebepten bu yayımlandı bazen yaptığınız işlerden siz de memnun kalmazsınız ama o iş bi şekilde tutar :) bu da o tip işlerden...
şunuda belirtmek isterim bizler bu alanda para kazanan bireyler olduğumuz için her zaman kusursuzu 4-4 lüğü arayamamaktayız nasıl ki bazı futbolcu boş kaleye gol atar bazısı ise 5 kişiyi çalımlayıp gol atar ama ikisde goldür:) benim içinde bu çalışmada önemli olan gol atmaktı:)

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
teşekkür ederim zaman ayırdığınız için açık olmak gerekirse çalışma diğer çalışmlara alternatif olarak hazırlanmıştı aslında diğerleri bana göre daha iyiydi ama müşteri ne derse her zaman o olur o sebepten bu yayımlandı bazen yaptığınız işlerden siz de memnun kalmazsınız ama o iş bi şekilde tutar :) bu da o tip işlerden...
şunuda belirtmek isterim bizler bu alanda para kazanan bireyler olduğumuz için her zaman kusursuzu 4-4 lüğü arayamamaktayız nasıl ki bazı futbolcu boş kaleye gol atar bazısı ise 5 kişiyi çalımlayıp gol atar ama ikisde goldür:) benim içinde bu çalışmada önemli olan gol atmaktı:)

kesinlile katılıyorum arkadaşım bazen istemediğin çalışma yapa biliyorsun hata ben yapmadım diyecek kadar yanii...
Yazılar biraz monoton olmuş aşagı kısımdaki..
Müşteri begendise sorun yok
emegine sağlık...

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑