Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Gazete Reklamı Acele Yorum Lütfen

quick

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.dijitalsokak.com
adres kısmında müze civarı yazan yeri parantez içinde ve italik yazarsan daha güzel olur sanki.
firmanın ismi slogandan daha fazla dikkat çekiyor. renkler konusunda Cahit hocam a katılıyorum. en alttakide beyaz kalın çizgi de bana göre bütünlüğü bozmuş.

elinize sağlık çalışma için, teşekkürler paylaşım için.

can.1988

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok alakasız bir çalışma olmuş bence doğalgaza çok uzak bir çalışma bana tenis turnuvasını andırdı

aliça

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.antalyaekspres.com
güzel olmuş eline sağlık çözünürlüğü birazdaha artırsan iyi olur. Bunu hangi programla yaptın ?

fardelli

🌱Yeni Üye🌱
bence çalışmada bi tezatlık var.
başlık ısınmanın zor olacağından bahsediyo ama görsel daha çok bu yaz kavurucu sıcaklıktan sizi kurtaracağız gibi olmuş.
ve en önemli noktalardan biride büyük hatta kocaman kullandığınız mühendislik logosu çalışmaya uzaktan baktığınızda asıl vurgulamak istediğiniz başlık değil logoymuş gibi duruyo logoya kazandırdıgınız 3 boyutta havada kalmış ilk satır yazısı için diyorum ama bence logo zaten kötü yani mühendisliği çağırıştıran bişey değil küçük kullanarak arka plana atmalısınız. belki şöyle yapabilirsiniz, logoyu kaldırıp 3 boyutlu ana başlığı kullanırsınız ve konu ile alakalı daha uygun bir görsel seçersiniz bu şekilde karşınızdakine vurgulamak istediğiniz mesajı vermiş olursunuz. diye düşünüyorum.
aşagıda yazan vizyon misyon bölümüne hiç girmeyeceğim müşteriniz büyük ihtimalle yazmanız için dayatmalarda bulundu ama biraz direnmelisiniz. sonuç itibari ile bu ilan katolog olsa anlarım ama çok tezat bi durum ortaya çıkıyo ve sizin yıpranmanızı sağlıyo.
emeğinize sağlık belliki çok uğraşmışsınız
sizi kırmak istemem ama böyle bi çalışmayı satmak çok zor

haticeperkmen

🌱Yeni Üye🌱
evet bence de güzel bi çalışma olmuş... yalnız logo doğalgaza uymamış daha farklı bi logo olabilir...

grafideal

🌟Usta Tasarımcı🌟
eline sağlık arkadaşım yazım hatası var. umarım baskıya girmedin. aşağıda vizyonumuz kısmında farklılıklar olsa gerek. iyi çalışmalar onun dışında gökyüzüne uzanan el çok siyah olmuş itici geldi. orjinal renklerde kullansan dahamı iyi olur bence orjinalde bu kadarda karanlık değildir. iyi çalışmalar.

okanberk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kardeş henüz yaza girerken bu kuş ısınmak dersen kimse okumaz ki bu reklamı :)

karahan

🌱Yeni Üye🌱
çalışma gayet güzel ama
sanki el biraz karanlık kalmış gibi
onu biraz daha açarsan bence daha reel olucak