Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

gazete reklamı

hakan_turmus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yaptığım çalışma yarım sayfa gazete reklamı olacak.Eleştiriye açık.Buyrun...
gazetereklam2vh4.jpg

Benzer konular

pseudo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ön kısımdaki kan az önce kaza yapmış duygusu uyandırdı bende,tipografiyle de biraz oynarsan, "yeni otobüsümüzle 4 hizmete devam" diye okunuyor,zemindeki elipsler ne ifade ediyor? son olarak da o arkadaki ışıklı panoysa nasıl bir perspektiftir o?

TangocuTirtil

🏅Acemi Tasarımcı🏅
pseudo+1
Evet kanlar çok itici duruyor..Ayrıca tabela çarkıfelekten fırlamış gibi...

mgrafik

🌟Usta Tasarımcı🌟
ön kısımdaki kan az önce kaza yapmış duygusu uyandırdı bende,tipografiyle de biraz oynarsan, "yeni otobüsümüzle 4 hizmete devam" diye okunuyor,zemindeki elipsler ne ifade ediyor? son olarak da o arkadaki ışıklı panoysa nasıl bir perspektiftir o?

"Aynen katılıyorum"

mavitayfa

🏆Pro Tasarımcı🏆
en öndeki otobüsün ön tekerleklerinin az da olsa gözükmesi gerekmez miydi?

hakan_turmus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tabeladaki yazıyı bende düşündüm.ve sölediğinizde haklı buluyorum sizi.tabela da ise iki ayaklı olarak zihnimde kurguladım ve orada tek ayağın görüneceğini düşündüm.Kan ise burada baya bi önemi teşkil eden kurban edilmiş ve gerçekten yeni zihniyetini temsil ediyor.Bu yaptığım kendi bünyemizdeki mahalli gazetede yer alacak olan bir reklamdır. Bu kesim insanlarının biraz daha güveneceği bir durum olarak derledim.Alttaki elipsler ise küçüklü büyüklü göze biraz daha sertliği sağlamlığı temsilen gösteriyor olarak düşündüm ve bu sertliğin içerisndeki 4 otobüs bence ideal dedim.sağlamlığı sağlamaya çalıştım.

öndeki otobüsün tekerleri fotoğrafları da ben çektiğim için sölüyorum. Gerçek ve orjinal halidir.Bunu otobüs firmasına sormalıyız sanırım :)ha ayrıca unutmadan tabelanın ışıklı olması da zaten konuyu yeni otobüsler olan reklamın konuyu herşeyiyle ben burdayım demesini sağlamasıdır.

baskici46

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sanki deniz otobüsü reklamı gibi olmuş. bence alttaki o mavi fonu kaldır

koserim

🏆Pro Tasarımcı🏆
Sanırım Yeni 4 Otobüs Var... "Yeni Otobüslerimizle" Desek Daha iyi Olmaz mı ? Birde Alt Zemini Yol Gibi Falan Yapsan Bide Öle Denesen... Kolay Gelsin

orkan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Elipsler sağlamlık ve sertlik hissi uyandırmadı bende.Kan konusunda arkadaşlara katılıyorum ama oralarda bu kadar önemli bir konuysa bişi diyemem.Mahalli gazetelerin baskı kalitesi genelde düşük olur.Renkler tutmaz,oturmaz...Eğer bu tarz bir gazeteyse bu çalışma biraz ağır gelecektir.Arkadaki kırmızı fon,elipsler,ışıklı tabela...bunlar baskıda çok hoş çıkacak öğeler değil.Otobüsleri bir fotoğraftan kesip kağıda yapıştırmışsın gibi duruyor.Biraz gölge ve küçük efektler versen daha güzel olacak.Elipsli fonu değiştir bence.Çok kalabalık ve uyumsuz bu çalışma için...kolay gelsin

firkete

🏆Pro Tasarımcı🏆
senin kan konusundaki düşüncen genelleme ayapılamaz bence. renkler çok abartılı. otobüler belli değil. tabela ve yazı çok alakasız olmuş. daha sadece sloganı vurucu, renk karmaşası olmayan bir tarz seç.

lionbird

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşların yazdığı gibi kanlar çok itici.Tasarıma gelince malesef iyi değil. Basit bir çalışma olmuş.

fatihtemel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.fatihtemel.com

katılıyorum.

4 çok havada kalmış 4 otobüs olduğu birkaç saniye baktıktan sonra anlaşılıyor. 4 ü başa alıp cümleden kopuk olmasını engelesen tamsüper olacak kanımca =)
çalışmalarında başarılar...

formatus

🌱Yeni Üye🌱
fon tabela otobüs renkler ve tipografi birbiriyle tamaen alakasız.kan türk bayrağının altında hiç uygun durmamış.eğer gazete renkli değilse kirlilikten başka ne anlaşılır bilmem.renkli ise kırmızı mavi ve sarı tonları hiç hoş değil.elipslerde sanki otobüs bir yere çarpmış hissi veriyor gibi daha çok suyu andırıyor ama garip bi su.5 dakikada beşiktaş gibi olmuş.insanlar yapanların düşüncelerini tahmin bile edemezler tabi altına dip not yazmazsan.kolay gelsin başarılar dilerim....

asilhan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
slogan bence "yeni otobüslerimizle yola HUZUR'la devam" olarak değiştirilebilir :)

gerçi biraz cümle bozukluğu var bunda da ama buna yakın bişeylerde bulabilirsin ama şu otobüsümüzle kelimesini otobüslerimizle diye değiştirmelisin

samirasu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben hiç deniz otobüsü görmedim adını çok duydum ama görmedim bu çalışmayı görünce aklıma ilk deniz otobüsünün son modelleri olabileceği geldi :) absürt bir düşünce ama oldu bir kere. Otobüs fotoğrafları perspektif ve netlik açısından çok güzel görünüyor tabi tamamı alınsaydı daha iyi olurdu. Bayraktaki kan ve 4 rakamı konusunda arkadaşlara katılıyorum. 4 fotoğraf olmasaydı anlamazdım 4 yeni otobüs alındığını ama mahalli bir gazete buralarda böyle anlaşılıyor diyorsanız elinize sağlık.

N/A3

🏆Pro Tasarımcı🏆
Karmaşa için de otobüsün camlarındaki kalan fon artıkları görünmemiş bile. Çalışman hangi yönde olursa olsun camlardaki o görüntüyü kaldır.

Marcher

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence zemindeki daireler yerine yol konsa daha iyi olurdu. 4 sayısının neyi simgelediği belli olmuyor.
ayrıca soldaki huzur yazısının tabanı gölgeli dururken sağ taraftaki adres kısmında da gölgeli olması gerekirdi.

ialdemir

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hocam bence otobüsün üzerindeki kanlar çok itici hakikaten. Bir de eğer gazetenin renkli baskısı söz konusu ise zeminde bir montaj problemi yaşanabilir.

adalet73

🌱Yeni Üye🌱
müthişsiniz arkadaşlar, kritikler çok kıymetli. ben de size danışacağım.

grfkr42

🌟Usta Tasarımcı🌟
rakamla slogan çok kopuk olmuş bide bayrağın altında kan izlenimi gibi lekeler var biraz itici bide sadelikten yoksun bir çalışma