Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

gazete tasarımı

casabali45

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.turgutlulu.com
arkadaşlar yerel bir ilçe gazetesi için bu şekilde bir sayfa tasarımı yaptım. gazete tek renk siyah basılıyor. sizce nasıl olmuş yada daha neler yapmam lazım... ilginiz için şimdiden teşekkürler....

gazeteb.jpg

H.gerikaya

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çalışma gözükmediği için yorum yapamıyoruz maalesef arkadaşım

cesotti

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Hiç spot ve üst başlık kullanmamışsın. Bu, gazeteyi okur için sıkıcı yapar. Tirelemeleri elle yaparsan o sütuna yayılmış tek kelimelerin harf açıklığı da rahatsız etmez. Başlık için kullandığın karakteri değiştirmelisin.

mostopolos

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.technodijital.com
yerel gazete için iyi . tek renk basılacak zaten fakat çok karmaşık gözüküyor. yazı karakterleinde sıkıntı var. tek renkte içi beyaz olan karakter kullanma.
başarılar. kolay gelsin.

_grafist_

🌱Yeni Üye🌱
Yerel gazete için diye bir şey yoktur. Yerel olsun ulusal olsun vatandaşa hitap eder sana bana diğerlerine... Spot yok. Haberleri nasıl ayarladınız bilmiyorum ama üst başlık vesaire eksik. Tek renk demişsin ama foto ayarlamalarını yapmamışsın bunlara dikkat etmek gerektiğini düşünüyorum. Haber içeriğinde ise kelimeler arasında boşluklar tasarımda hoş durmuyor. Tireleme yapmışsın ama tek taraflı yaparsan düzelir ve busorun ortadan kalkar.

srcncan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşım çok karışık hele alt kısımlara doğru temelli bir birine girmiş yani.. benden sana öneri yazı karakteri olarak gazatecilikte adihause kullanılır ve 10 punto da kullan sporları yerine göre puntosunu verirsin... ve yazdığın başlıklarda sağ sola falan sündürme yapma çaprazdan tutup ayarlarsan daha iyi olur iyi çalışmalar...

H.gerikaya

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence belediye gazetenizden örnek almalısın orada yazıları kaç punto kullanmış, mizanpajı nasıl yapmış ibrahim bir bak istersen