Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar yerel bir ilçe gazetesi için bu şekilde bir sayfa tasarımı yaptım. gazete tek renk siyah basılıyor. sizce nasıl olmuş yada daha neler yapmam lazım... ilginiz için şimdiden teşekkürler....
Hiç spot ve üst başlık kullanmamışsın. Bu, gazeteyi okur için sıkıcı yapar. Tirelemeleri elle yaparsan o sütuna yayılmış tek kelimelerin harf açıklığı da rahatsız etmez. Başlık için kullandığın karakteri değiştirmelisin.
yerel gazete için iyi . tek renk basılacak zaten fakat çok karmaşık gözüküyor. yazı karakterleinde sıkıntı var. tek renkte içi beyaz olan karakter kullanma. başarılar. kolay gelsin.
Yerel gazete için diye bir şey yoktur. Yerel olsun ulusal olsun vatandaşa hitap eder sana bana diğerlerine... Spot yok. Haberleri nasıl ayarladınız bilmiyorum ama üst başlık vesaire eksik. Tek renk demişsin ama foto ayarlamalarını yapmamışsın bunlara dikkat etmek gerektiğini düşünüyorum. Haber içeriğinde ise kelimeler arasında boşluklar tasarımda hoş durmuyor. Tireleme yapmışsın ama tek taraflı yaparsan düzelir ve busorun ortadan kalkar.
arkadaşım çok karışık hele alt kısımlara doğru temelli bir birine girmiş yani.. benden sana öneri yazı karakteri olarak gazatecilikte adihause kullanılır ve 10 punto da kullan sporları yerine göre puntosunu verirsin... ve yazdığın başlıklarda sağ sola falan sündürme yapma çaprazdan tutup ayarlarsan daha iyi olur iyi çalışmalar...