Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

gazeteye baskı nasıl olacak acil :S

darkdevill

🌟Usta Tasarımcı🌟
merhaba arkadaşlar çalışmalarımdan biri gazeteye çıkacak ama gazeteye daha önce hiç iş göndermedim benden işin sahibi alıp gazeteye yollayacak benden çizimin ana dosyasını (.ai) dosyasını istiyorlar bende göndermek istemiyorum çünkü o dosya her sene yapılan bir seminer broşürü gönderirsem iş de gelmez onlardan yani anlatmak istegim formatı ne olarak yollayayım veya illustratörde dosyayı şifreleme varmı üzerinde oynanmaması için nasıl bir yol izleyeyim yardımcı olursanız sevinirim biraz acil

Son düzenleme:

kycdizayn

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
şifreleme gibi bişey bilmiyorum ama convertle evet.

SEKSU

🏅Acemi Tasarımcı🏅
dostum geç bir cevap ama yeni gördüm. Her gazeteye göndereceğin Pdf formatı basılabilir! Hayır diyor iseler kötü niyetlidirler yada işte gerçekten sorun vardır. Ai formatını gazetede basmaları daha zahmetli!

darkdevill

🌟Usta Tasarımcı🌟
fontları konvertle benim diyebileceğim bu
sagolun ama tek yazı olsa neyse yazıyı yine yazarlar o kolay çizim heder olur
şifreleme gibi bişey bilmiyorum ama convertle evet.
teşekkürler düşündüğünüz için

dostum geç bir cevap ama yeni gördüm. Her gazeteye göndereceğin Pdf formatı basılabilir! Hayır diyor iseler kötü niyetlidirler yada işte gerçekten sorun vardır. Ai formatını gazetede basmaları daha zahmetli!

hay senden Allah razı olsun içime su serptin çok rahatladım inş bir problem de çıkmaz öyle gönderiyorum çok çok çok sagolun hepiniz

onlykorebe

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sen bu iş karşılığı paranı alıyorsun.Onlarında yapılan işi alması gayet doğal.Neden bir işi bir kere yaptırmak yerine her yıl para ödesinlerki.Sizce de saçma değil mi? Bu kadar çıkarcı düşünmemize gerek yok arkadaşlar.

darkdevill

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sen bu iş karşılığı paranı alıyorsun.Onlarında yapılan işi alması gayet doğal.Neden bir işi bir kere yaptırmak yerine her yıl para ödesinlerki.Sizce de saçma değil mi? Bu kadar çıkarcı düşünmemize gerek yok arkadaşlar.

arkadaşım öncelikle konu 29-03-2008 tarihli nezamanın konusuna cvp yazıyosun ve çıkarcılık diyosun ben müşterimi tanıdığımdan öyle birşey sordum iş yapılıyo parayı vermiyor parayı vermeyen adam gazeteye pdf gönderip sorun halledilmesine rağmen ai. dosyasını istiyor neden gönderim ki hem çıkar olsada olmasada ai. dosyasını yollamam ben istediği çalışmayı ona veriyorum o da istediğini elde ediyor birde ai. dosyasına ne gerekvar

bilmeyenler için söylüyorum illustratorde pdf kaydederken açılan menüden pdfnin yazdırma özelliğini karakter özelliğini değiştirebilir veşifreleyebilirsiniz