Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Geca yanan mangal bir başkadır

burcuozenxx

🏆Pro Tasarımcı🏆
Güzel kareler tebrikler gerçekten gece yanan mangal bir başkadır :) Emeğine sağlık.

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
hadi ya :) En kısa zamanda hiç diilse bi kompakt edinmeni tavsiye ederim, tabi çekmeyi seviosan...

Sevmez olur muyum?
Özel ilgi alanım...
Yalnız başka başka sorumluluklarımdan kendime fırsat kalmıyor :S
Gözüm yükseklerde ayrıca; Canon D300 istiyorum ve kurs almakda istiyorum...
Zamanla inşallah
Teşekkür ediyorum tavsiyeniz için

Bartholomeww

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.dinozor.org
Sevmez olur muyum?
Özel ilgi alanım...
Yalnız başka başka sorumluluklarımdan kendime fırsat kalmıyor :S
Gözüm yükseklerde ayrıca; Canon D300 istiyorum ve kurs almakda istiyorum...
Zamanla inşallah
Teşekkür ediyorum tavsiyeniz için

hmmm, güzel makine , inş :) ilk seferde almak için pahalı bi makine, temiz bulursan D70 tavsiye ederim, megapixel i ve ekran boyutu düşük sadece, amatörler için güzel bi makine...

megapiksel i biliosun, sadece fotoğrafın boyuyu ile alakalı, büyük baskılar almıcaksan 6 mpxl yeter bence...

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
hmmm, güzel makine , inş :) ilk seferde almak için pahalı bi makine, temiz bulursan D70 tavsiye ederim, megapixel i ve ekran boyutu düşük sadece, amatörler için güzel bi makine...

megapiksel i biliosun, sadece fotoğrafın boyuyu ile alakalı, büyük baskılar almıcaksan 6 mpxl yeter bence...

Önerileriniz için çok teşekkrüler :)
Konum çok dağıldı yalnız kapatalım burda :wink:
Saygılar

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Fotoğrafçılıktan pek anlamadığım için teknik yorumlara giremeyeceğim.Anca beğendiğimi söyleyebilirim.Emeğine sağlık.

taylanmersin

🌱Yeni Üye🌱
Öncelikle tebrikler..

Fotoğrafı gördüğümde ilk aklıma gelen şey iki görüntününde birbirinin eksiklerini tamamlar nitelikte olduğu.

İlk karede raslantısal olarak kıvılcımların uzun süresi çekimden kaynaklı muhtemelen enstantene hızınız 1 sn belki daha azdır. kıvılcımların dağılışı ilk karede çok yoğun ve biz alevleri farkedemiyoruz.

ikinci karede ise tam tersi kıvılcımların geçişi az ama alevleri görebiliyoruz.

bu ikisinin dengesini yakalayabilir miyiz ? daha etkileyici olacağını düşünüyorum..

emeğinize sağlık..

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Öncelikle tebrikler..

Fotoğrafı gördüğümde ilk aklıma gelen şey iki görüntününde birbirinin eksiklerini tamamlar nitelikte olduğu.

İlk karede raslantısal olarak kıvılcımların uzun süresi çekimden kaynaklı muhtemelen enstantene hızınız 1 sn belki daha azdır. kıvılcımların dağılışı ilk karede çok yoğun ve biz alevleri farkedemiyoruz.

ikinci karede ise tam tersi kıvılcımların geçişi az ama alevleri görebiliyoruz.

bu ikisinin dengesini yakalayabilir miyiz ? daha etkileyici olacağını düşünüyorum..

emeğinize sağlık..

Öncelikle bende güzel yorumunuz için çok teşekkür ediyorum...

Aslında o anda bir sürü kare yakaladım ama sadece bu ikisi kompozisyon ve ışık açısından daha az hatalı idi :wink:
Enstaneyi evet değiştirmiştim galiba ama sanırım iki foto arasında ki en büyük fark; birincide kadrajda görünmeyen birinin var gücüyle hemen yanından yelpaze ile rüzgar yapması; ikincide ise benim durdurmamla yapmaması idi :giggle:
çok çok teşekkürler

narsist.

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaşların da dediği gibi mükemmel kareler emeğine sağlık :artipuan:

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
gece yanan mangal bir başkadır

gece yanan mangal bir başkadır ışığı biraz daha kıssaydın daha güzel olurdu gibime geliyor esra ellerine sağlık güzel kareler olmuş ama geca nedir onu anlamadım:rofl:

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
gece yanan mangal bir başkadır ışığı biraz daha kıssaydın daha güzel olurdu gibime geliyor esra ellerine sağlık güzel kareler olmuş ama geca nedir onu anlamadım:rofl:

Yaa Mustafa Ağbi yanlış yazmışım işte yaaa :utann:
Işık konusunda da haklısın elbette :wink: