Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hııı kapıdan bı bakmak=kek kapıdan bakıp gitmek= kısır klube girmek+üyelik =çay kahve meşrubat kurabiye vs vs öle beleşe geldım gıdıom yokkk olduuu minecim hani ne yaptın bize yok öle 3 kurusa bı altın
hııı kapıdan bı bakmak=kek kapıdan bakıp gitmek= kısır klube girmek+üyelik =çay kahve meşrubat kurabiye vs vs öle beleşe geldım gıdıom yokkk olduuu minecim hani ne yaptın bize yok öle 3 kurusa bı altın
olurmu arkadaşım sonuçta bu konuya bu gün ilk msjı ben attım ve sizler benden sona geldiniz oyüzden bu gün altınlar bende toplansın yarın sizde toplansın( yarın ben gelmem o zamanbi zararım da olmaz çok mu benclim ne )
bak bak olduuu mine hanım vermıom altınları bı kerem gelmessen olmas bencil şey seni uyanık indiregandi olayı hee cengooo kaytarma sen yap engin çerkez olan sensin
bak bak olduuu mine hanım vermıom altınları bı kerem gelmessen olmas bencil şey seni uyanık indiregandi olayı hee cengooo kaytarma sen yap engin çerkez olan sensin