Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Gece Lambası-Deneme

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
gecesgcopy.jpg

Benzer konular

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
valla kusura bakma ama inan ben birşeye benzetemedim.Ortada bir yuvarlak var dünyaya benziyor sanki.Ya da topun üstünde su damlacıkları.Gece lambası olarak birşey çıkartamadım.

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
böylesi daha iyi

valla kusura bakma ama inan ben birşeye benzetemedim.Ortada bir yuvarlak var dünyaya benziyor sanki.Ya da topun üstünde su damlacıkları.Gece lambası olarak birşey çıkartamadım.

bir nesne üzerinde durdum o nesnede gece lambası idi :D örnegı aşşagıda yani benzetmeye çalıştım:)

55853738.jpg

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
gece lambası - deneme
güzel ama neyle denediniz bunu?
kullandığınız program ve çalışma hakkında ufak bilgiler ekleyin topiklerinize daha aydınlatıcı olması için

murat_murat

🌱Yeni Üye🌱
cok guzel bırçalışma olmuş ama lambanın altındakı cızım ı bırazdaha gercekçı yapabılseydın daha da ıyı olurmus emegıne salık

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
cok guzel bırçalışma olmuş ama lambanın altındakı cızım ı bırazdaha gercekçı yapabılseydın daha da ıyı olurmus emegıne salık

Öncelıkle Teşekkür ediyorum Vakıt ayırdıgınız ıcın evet dedıgınız gıbı alt kısım uzerınde fazla durmadım kaba taslak bır cizim yaptım ama dedıgınızde haklısınız tekrardan yorumunuz ıcın tesekkur edıyorum saygılarımı sunuyorum :)

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Aşırı karanlık olmuş . Ama güzel çalışmanız. Ben gece lambasını gerçekte görsem yine benzetemezdim gece lambasına o yüzden çalışmanızı da sizin açıklamanızı görmeden anlayamadım. :)

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Aşırı karanlık olmuş . Ama güzel çalışmanız. Ben gece lambasını gerçekte görsem yine benzetemezdim gece lambasına o yüzden çalışmanızı da sizin açıklamanızı görmeden anlayamadım. :)

Teşekkür ediyorum yorumlarınız için :) evet anlasılamadı ornegını sundum bende mecburen :D