vakit ayirip anca bugun bitirebildigim eglenceli calismam. paylasmak istedim. kolaygelsin.
soyluturk ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 12 Eyl 2009 Mesajlar 128 Tepkime puanı 7 Web sitesi okansoyluturk.deviantart.com 3 Eki 2009 #1 vakit ayirip anca bugun bitirebildigim eglenceli calismam. paylasmak istedim. kolaygelsin.
nosradamus 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 7 Eyl 2007 Mesajlar 264 Tepkime puanı 10 3 Eki 2009 #2 Yine de çok fazla zaman harcamışsın gibi durmuyor çalışma emeğine sağlık, hoş çalışma olmuş...
soyluturk ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 12 Eyl 2009 Mesajlar 128 Tepkime puanı 7 Web sitesi okansoyluturk.deviantart.com 3 Eki 2009 #3 nosradamus' Alıntı: Yine de çok fazla zaman harcamışsın gibi durmuyor çalışma emeğine sağlık, hoş çalışma olmuş... Genişletmek için tıkla ... zaten cok zaman harcanmadi. sadece yarim kalmisti. ancak tamamlayabildim...
nosradamus' Alıntı: Yine de çok fazla zaman harcamışsın gibi durmuyor çalışma emeğine sağlık, hoş çalışma olmuş... Genişletmek için tıkla ... zaten cok zaman harcanmadi. sadece yarim kalmisti. ancak tamamlayabildim...
vasili_zaitzev 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 10 Ağu 2009 Mesajlar 708 Tepkime puanı 13 3 Eki 2009 #4 Anlatmak istediği bişey var mı merak ettim.Paylaşırsan sevinirm, çalışma da güzel