Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Gecıs efektlerı

batmanli_72

🌱Yeni Üye🌱
Ustadlar bir soru daha videolar arasinda gecis efektleri yerlestirmek iskence gibi bunun kolay bir yolu yokmu yukledigim videolarin aralarina gecis efekti eklemek icin goruntulerin uclarinda kesmek zorunda kaliyorum kesmeden efekt yerlesmiyor arasina yardimci olursaniz cok sevinirim selamlar birde EDIUS 5 GPU FX1 FX yi nerden bulabilirim selamlar

Benzer konular

poyrazhan55

🏆Pro Tasarımcı🏆
dostum eğer edius 5 teki gpu efektleri soruyorsan bunlar zaten programda mevcut ama pc nin donanımı yetersiz ise bu gpu efektleri göremez ve dolayısıyla kullanamazsın

batmanli_72

🌱Yeni Üye🌱
dogru var ama yetersiz eksik kaliyor ben birazdaha fx ler kullanmaya alismisim hep boyle hazir tarz yani neyse aslinda benim sorum baska efektleri ben hersekilde bulurum bulduktan sonrada dener burda paylasirim insallah fakat benim sorunum gecis efektlerini kullanmakta sorun yasiyorum videolarin arasina efekt girmiyor direk alta iniyor fakat parcalarin basindan qonunda yani efekt uygulayacagim kisimi biraz kesince sorun kalmiyor bunun bir cozum yolu yokmu saygilar.

poyrazhan55

🏆Pro Tasarımcı🏆
dogru var ama yetersiz eksik kaliyor ben birazdaha fx ler kullanmaya alismisim hep boyle hazir tarz yani neyse aslinda benim sorum baska efektleri ben hersekilde bulurum bulduktan sonrada dener burda paylasirim insallah fakat benim sorunum gecis efektlerini kullanmakta sorun yasiyorum videolarin arasina efekt girmiyor direk alta iniyor fakat parcalarin basindan qonunda yani efekt uygulayacagim kisimi biraz kesince sorun kalmiyor bunun bir cozum yolu yokmu saygilar.

çözümü var dostum ilk önce edius açıkken proje penceresinden setting menüsüne giriyorsun oradan application setting seçeneğine tıklıyorsun daha sonra açılan pencereden sol üst taraftaki tımelıne kısmını tıklıyorsun ( genelde ilk açıldığında zaten tımelıne açık olur ) sonra o pencerede en üstteki kutucuk
( extend clips when applying transition / cross fade ) işaretliyse onu kaldırıyorsun şimdi tekrar dene bakalım araya atman lazım efekti :)