Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Genç Karadeniz Derneği için yaptığım konser afişi

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
guzel calışma fakat yazılar daha derli toplu olsa sanki aşagıdaki yazılardan söz ediyorum bana karışık geldi

melekru

🌟Usta Tasarımcı🌟
sanatçının gölgesi hem çok koyu hem de çok durgun bi hareket ifade etmediği için cazip gelmedi bana doğrusu. yılbaşında hayde horona, yazısı ise yazı tipinin değişmesi gerek ve harflerin aralarının birazzzcık açılması gerek diye düşünüyorum
alt taraf yazılara boğulmuş ama orta boş.
velhasıl kelam bence daha iyi olabilirdi
emeğine sağlık tabi

yusuf_aloha

🌱Yeni Üye🌱
kolay gelsin dostum senden bir şey öğrenmek istiyorum bizim patronlar bir dernek kurdular ve bu dernek için bir tasarı düşünüyolar onlar karlıova bahçe köylü bahçe köyün bi yukarıdan görünümü varmış üç tarafı dağlarla çevriliymiş falan filan ortadan nehir kıyomuş bilmemne bunu yapa bilecek birini arıyorum eğer yapabilirsen benimle iritbata geçmeni istiyorum bana binkar@tnn.net adresinden ulaşabilirsin fiyat olarak da bana ortalama rakkam sölersen sevinirim kolay gelsin!...

elzem

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kolay gelsin dostum senden bir şey öğrenmek istiyorum bizim patronlar bir dernek kurdular ve bu dernek için bir tasarı düşünüyolar onlar karlıova bahçe köylü bahçe köyün bi yukarıdan görünümü varmış üç tarafı dağlarla çevriliymiş falan filan ortadan nehir kıyomuş bilmemne bunu yapa bilecek birini arıyorum eğer yapabilirsen benimle iritbata geçmeni istiyorum bana binkar@tnn.net adresinden ulaşabilirsin fiyat olarak da bana ortalama rakkam sölersen sevinirim kolay gelsin!...

Teşekkürler, bilgileri tam olarak gönderirsen yardımcı olabilirim

caanvar

🌱Yeni Üye🌱
düğün davetiyesi gibi sıradan olmuş
"yeni yıl kutlamalarımızda sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız"
yerine daha orijinal bir metin yazılabilir

elzem

🏅Acemi Tasarımcı🏅
düğün davetiyesi gibi sıradan olmuş
"yeni yıl kutlamalarımızda sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız"
yerine daha orijinal bir metin yazılabilir

bunu davetiye metnine benzettiğine göre senin hayal gücün bayağı yüksek,peki çözüm olarak sen nasıl bir metin sunarsın ?

grfkr42

🌟Usta Tasarımcı🌟
yazının alt kısmındaki drop hiç olmamış bide mümkünse aynı fontları kullanmaya özen göster bence

S.Efendi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Fena degil ama yılbaşında hayde horona yazısı sanki şıkıştırılmış ve de gölgesini fazla vermişiniz gibi geldi bana. Diger tarafları iyi başarılarının devamını bekliyoruz.

elzem

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yazının alt kısmındaki drop hiç olmamış bide mümkünse aynı fontları kullanmaya özen göster bence

Fena degil ama yılbaşında hayde horona yazısı sanki şıkıştırılmış ve de gölgesini fazla vermişiniz gibi geldi bana. Diger tarafları iyi başarılarının devamını bekliyoruz.

çözüme yönelik yapıcı eleştirileriniz için teşekkürler.:p

çözüm sunmayan sorunun parçasıdır:)

taurusclk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
afiste belli bir disiplin var basarılı bir calısma emeğine sağlık ama neden kemençe solist i farklı bi renkte yazdın merak ettim bence oda siyah olsaydı daha mı iyi olurdu sanki kemençe solist i sırıtıyo orda benim çok dikkatimi çekti :)

elzem

🏅Acemi Tasarımcı🏅
afiste belli bir disiplin var basarılı bir calısma emeğine sağlık ama neden kemençe solist i farklı bi renkte yazdın merak ettim bence oda siyah olsaydı daha mı iyi olurdu sanki kemençe solist i sırıtıyo orda benim çok dikkatimi çekti :)

sol tarafta genelde misafir sanatçı ve ekibinin bilgileri yer alıyor.sağ tarafta ise bizim arkadaşlarımızın bilgileri yer alıyor.afişe "Z" tipi okumayla bakarsak önce slogan sonra soldaki sanatçılar ve en son alttaki yerler okunuyor.burada bir öncelik sırası var ve bundan dolayı slogan ve misafir sanatçıların renkleri aynı.bizim arkadaşların ismi çok cüzi bir fiyata gelen sanatçılarımızın önüne geçmesin diyerek o şekilde yaptım.ayrıca birazda arka planın kırmızı olması ile alakalı