Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

gençlik çayı Afiş Çalışması

anema

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ellerinize sağlık gayet güzel..
orjinali canlıysa dah güzel, çekici olur:tongueout:

mr.circassian

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Şirine benim gözüm ilk fonta takıldı gençlik çayı yazısının fontu gotik ve mistik bir font hani gençlik dans eğlence diyorsak bence canlı müzik yazısının fontunu kullanabilirdin. Photoshopun yapabildiği bütün efektlerin sınırlarını zorlamamanı tavsiye ederim amaca uygun tamam ama estetik yönden benim kaygılarım var.ellerine sağlık...

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
Şirine benim gözüm ilk fonta takıldı gençlik çayı yazısının fontu gotik ve mistik bir font hani gençlik dans eğlence diyorsak bence canlı müzik yazısının fontunu kullanabilirdin. Photoshopun yapabildiği bütün efektlerin sınırlarını zorlamamanı tavsiye ederim amaca uygun tamam ama estetik yönden benim kaygılarım var.ellerine sağlık...

haklısın dikkate alacağım dediklerini.Ben bunu corelde yaptım.Teşkkür ederim tavsiyelerini göz önünde bulunduracağım:wink:

bülent35

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
cok basit kaçmış bence yazı fontları uyumsuz göze hoş görünmüyor daha iyisinii yapabilirsin afiş dergi gazete reklam sayfaları v.s bu tür çalışmaları gözden geçirirsen çalışmarında daha başarılı olursun. afişi gören gençlik çayına gitmicek :p

ali_ist

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu krızde ınce bellı bardakta canlı muzık eslıgınde dertlerı kederlerı bır kenara atıp bır bardak demlı cay ıcebılmek kadar guzel olmus.

aloha34

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.vimeo.com
Elıne saglık guzel olmus.Tek gozume carpan usttekı ıkı tarafta patlayan ısıklar usttekı genclık yazısının kenarlarını sankı lburlastırmıs (tabı bılerekte yapmıs olabılırsın) hele "I" harfı ıyıce blur olmus.
Ama genelde guzel olmus ozellıkle ortada dans edenlerın ustune yazı guzel oturmus.Ha sımdı gordum alttakı mor kısımdada yazılarda bır sılıklık var sankı

answersaray

🌟Usta Tasarımcı🌟
sanırım 5 değişik font kullanmışsınız...daha güzel olabilir..elinize sağlık..

ynsnfnm

🏅Acemi Tasarımcı🏅
biraz sönük kalmış daha canlı olabilirdi

ucurum22

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ben arka plandaki resmi bi yerlerden görmüş gibiyim.Daha farklı birşey yapılabilirdi diye düşünüyorum..

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
afişi gören gençlik çayına gitmicek :p[/QUOTE]

abarttınız yani :)