Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bencede arkadaşların söylediğine kulak vermelisin.O mavi bölüm çok göz yoruyor ve olayı karıştırıyor.Ayrıca yazının siyah hali daha hoş bence.Alttaki yazıyıda sarı renkte yazabilirsin.
ben logo goremiyorum.afiş tasarımı olmasın bu?bir logoda bu kadar karmaşa olmazki.adam ve gunes ok.ama gerisi bir logo için cok fazla.onu bir kartvizitin uzerinde dusunun....
görünüş olarak 2 çok hoş duruyor ama logo olarak kullanmaktan ziyade afiş vb büyük çalışmalarda hoş görünür. Fakat kartvizit, resmi evrak, antetli kağıt, zarf vb. işlerde küçüldüğünde nasıl görünür acaba? bunları önceden kestirebilmek lazım derim ben. ellerine sağlık
Çok fazla detay bulunmakta bu gözü yoruyor artı logoların arka kısımında gölge kullanman sakıncalı. Bir logo yaparken ilk önce siyah beyaz yapacaksın ardından renklendireceksin. Siyah ve beyaz iken açık ve net anlam ifade ediyosa sorun yoktur. Renklendire bilirisin. Renk kullanırken firmanın kimliğine dikkat etmelisin. Eğer gidipte ciddi bir firmaya gök kuşağı renklerinin tamammını kullanırsa adamlar seni küçümserler. Renk çizim kadar önemlidir. Bu kulağında küpe olsun.