Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Gençlik Platformu Logo

hackervuslat

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar Mahizer Gençlik Platformuna Yaptıgım Logo fikirlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.

mahizergenqr8.jpg
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:

Benzer konular

Necaty

🌟Usta Tasarımcı🌟
Aslında çok güzel
ama birde içindeki şekli yalnız denesene yani dış siyahı ve mavi kısmı çıkarıp denesene nasıl olacak.
Başarılar

doghan

🏆Pro Tasarımcı🏆
Necaty ninde belirttiği gibi mavi fon ve dış çerçeve gözü rahatsız ediyor
kaldırırsan iyi olacak gibi

kolay gelsin iyi çalışmalar

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
aynen bence dis cerceveyi kaldirmalisin

hackervuslat

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar görüşleriniz için teşekkürlerimi sunarım.Yapılmış halını gondereyım sıze.

hackervuslat

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar bu düzenlenmiş hali şimdi nasıl olmuş sizce
mahuw3.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

hakan_47

🌱Yeni Üye🌱
Bencede arkadaşların söylediğine kulak vermelisin.O mavi bölüm çok göz yoruyor ve olayı karıştırıyor.Ayrıca yazının siyah hali daha hoş bence.Alttaki yazıyıda sarı renkte yazabilirsin.

uguraydogar

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Mavi fonu flu yaparsan ve arkadaki gölgelendirmeyi kaldırırsan güzel bir çalışma olacak güneş, adam ve siyah çizgiler ortaya çıkmış olacak

sickstyle

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben logo goremiyorum.afiş tasarımı olmasın bu?bir logoda bu kadar karmaşa olmazki.adam ve gunes ok.ama gerisi bir logo için cok fazla.onu bir kartvizitin uzerinde dusunun....

grafikirim

🌱Yeni Üye🌱
bende arkadaslara katılıyorum bence mavı bolumude kaldırmalısın goz yormaması ıcın

charisma01

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence son yaptığın gayet hoş ... tebrikler ;)

byimaj

🌟Usta Tasarımcı🌟
görünüş olarak 2 çok hoş duruyor ama logo olarak kullanmaktan ziyade afiş vb büyük çalışmalarda hoş görünür. Fakat kartvizit, resmi evrak, antetli kağıt, zarf vb. işlerde küçüldüğünde nasıl görünür acaba? bunları önceden kestirebilmek lazım derim ben. ellerine sağlık

Aldore

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.didymian.com
Çok fazla detay bulunmakta bu gözü yoruyor artı logoların arka kısımında gölge kullanman sakıncalı. Bir logo yaparken ilk önce siyah beyaz yapacaksın ardından renklendireceksin. Siyah ve beyaz iken açık ve net anlam ifade ediyosa sorun yoktur. Renklendire bilirisin. Renk kullanırken firmanın kimliğine dikkat etmelisin. Eğer gidipte ciddi bir firmaya gök kuşağı renklerinin tamammını kullanırsa adamlar seni küçümserler. Renk çizim kadar önemlidir. Bu kulağında küpe olsun.