Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Genellikle duyduğumuz yalanlar:)

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
galiba gercek anlamda ilk defa aşık oluyorum :D
bak akılma buda geldi güldüren yalanlar :D:D:D

esrakpln

🌟Usta Tasarımcı🌟
galiba gercek anlamda ilk defa aşık oluyorum :D
bak akılma buda geldi güldüren yalanlar :D:D:D

ben ılk defa olmusdum 1 yıl sürdü sonunda ne mı oldu askda bı yere kadar oda fazla pohpohlanınca iice cıvıttı sonradada olan bana oldu

ıkıncıye gene oldum daha 3 ay once hayatımda hıc kmseye vermedıgım degerı verdım sonunda acı cekende ben oldum laf yıyende kırılanda uzulende kotude ben oldum serefsızlık yapdıgı halde serefsız olanda ben oldum

sucum cok sevıpte deger vermekse gercekden sevmekse ben bu oyunda yokum arkadasım :crying:

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
her acı her darbe aslında bir tecrübe hepimiz için emin ol senin başına gelen olaylar hemen hemen herkezin basına geliyor ve tek farklı olanlar ise figüranlar yani biz... Bak akılama güzel bi söz geldi

" Yitirdiğin herşeyde kazandığın bir şey vardır kazandığın herşeyde biraz yitirdiklerin. Bu yüzdenısınıp dururken dinmez üşümelerin. Hayat karşına nasıl çıkarsa çıksın seni ne kadar yıpratırsa yıpratsın sakın vazgeçme ve unutma eğer hayallerin olmazsa birgün başkasının hayali olamazsın"

Bence en önemli olan sey duygularına yenilmemek ve mantığına uymak mantığını kullanmak...
Neyse konuyu dağıtmayalım :D

esrakpln

🌟Usta Tasarımcı🌟
her acı her darbe aslında bir tecrübe hepimiz için emin ol senin başına gelen olaylar hemen hemen herkezin basına geliyor ve tek farklı olanlar ise figüranlar yani biz... Bak akılama güzel bi söz geldi

" Yitirdiğin herşeyde kazandığın bir şey vardır kazandığın herşeyde biraz yitirdiklerin. Bu yüzdenısınıp dururken dinmez üşümelerin. Hayat karşına nasıl çıkarsa çıksın seni ne kadar yıpratırsa yıpratsın sakın vazgeçme ve unutma eğer hayallerin olmazsa birgün başkasının hayali olamazsın"

Bence en önemli olan sey duygularına yenilmemek ve mantığına uymak mantığını kullanmak...
Neyse konuyu dağıtmayalım :D

sagol en azından bıraz dahada iyiyim :D

" Yitirdiğin herşeyde kazandığın bir şey vardır kazandığın herşeyde biraz yitirdiklerin. Bu yüzdenısınıp dururken dinmez üşümelerin. Hayat karşına nasıl çıkarsa çıksın seni ne kadar yıpratırsa yıpratsın sakın vazgeçme ve unutma eğer hayallerin olmazsa birgün başkasının hayali olamazsın bu sozude ımza olarak yazıcam altınada senın adın :D:D

esrakpln

🌟Usta Tasarımcı🌟
:D ama olmaz ımzaya bende face yazıcam :D:D

ŞENGÜL BOZKURT

🌟Usta Tasarımcı🌟
Yemezsen arkandan ağlar...

ne yani ağlamaz mı ? bir yalan içinmi o kadar yemeği yedim :p

esrakpln

🌟Usta Tasarımcı🌟
Yemezsen arkandan ağlar...

ne yani ağlamaz mı ? bir yalan içinmi o kadar yemeği yedim :p
:D:D:D
:rofl::rofl::rofl::rofl:
Seni düşünmekten bütün gece gözüme uyku girmedi...( hemende inandı aslında seni hiç düşünmedim bütün gece msn de takıldım :D:D)