Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Geotem Katalog çalışmam yorumlarınızı bekler

selimbabat

🏆Pro Tasarımcı🏆
:sleepy:350 kez görüntülenmiş ama hiç yorum yok

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Hep aynı şablonu kullandığın için biraz tekdüze bir çalışma olmuş

harunirgin

♾️Grafik Gurusu♾️
Benim dikkatimi çeken de yazıları sütunlu çalışmaman. Soldan sağa kitap yazısı gibi olmuş güzel durmuyor.

selimbabat

🏆Pro Tasarımcı🏆
Hep aynı şablonu kullandığın için biraz tekdüze bir çalışma olmuş

Katalog bir inşaat mühendislik firmasının kataloğu.
Bu yüzden ciddiyet ve sayfalar arasındaki bütünlük önemli.
Katalogda da gördüğümüz gibi fazla bir konu başlığı yok. Bu yüzden aynı konu başlığı içerisindeki başlıkları aynı formda tasarlamak gerekti.
Ama düşüncenizi bir sonraki çalışmamda dikkate alıp nasıl oluyor deniycem. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.

selimbabat

🏆Pro Tasarımcı🏆
Aynen ;) // Reserved

Katalog bir inşaat mühendislik firmasının kataloğu.
Bu yüzden ciddiyet ve sayfalar arasındaki bütünlük önemli.
Katalogda da gördüğümüz gibi fazla bir konu başlığı yok. Bu yüzden aynı konu başlığı içerisindeki başlıkları aynı formda tasarlamak gerekti.
Ama düşüncenizi bir sonraki çalış

selimbabat

🏆Pro Tasarımcı🏆
Benim dikkatimi çeken de yazıları sütunlu çalışmaman. Soldan sağa kitap yazısı gibi olmuş güzel durmuyor.

Yazıların tamamı sütunlu ve full justfy.
Aslında katalogda sola bloklu yazı olmadığını bildiğim halde yorumunuzdan sonra her sayfayı teker teker inceledim gözümden kaçan bir yer var mı diye ama bulamadım. Eğer kastettiğiniz yazılar makina parkı ve referanslarımız bölümündekiler ise oradakiler birer satırlık yazılar zaten. Pek yapacak bişey yok açıkçası. :sadsmile:

harunirgin

♾️Grafik Gurusu♾️
Yazıların tamamı sütunlu ve full justfy.
Aslında katalogda sola bloklu yazı olmadığını bildiğim halde yorumunuzdan sonra her sayfayı teker teker inceledim gözümden kaçan bir yer var mı diye ama bulamadım. Eğer kastettiğiniz yazılar makina parkı ve referanslarımız bölümündekiler ise oradakiler birer satırlık yazılar zaten. Pek yapacak bişey yok açıkçası. :sadsmile:

Benim kastım 12. sayfaydı. Diğerleri olabileceği gibi olmuş zaten, yapacak fazla birşey yok, haklısınız.

GrapikselDesign

🌟Usta Tasarımcı🌟
bu dijital katalogf haline nasıl getirdin bize linki atarmısın benimde ihtiyacım var da..

photox

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tek düze çalışma olması normal böyle bir işte ama fontların arial yerine başka ciddi bir karakter kullanılabilirmiş.

selimbabat

🏆Pro Tasarımcı🏆
Benim kastım 12. sayfaydı. Diğerleri olabileceği gibi olmuş zaten, yapacak fazla birşey yok, haklısınız.

12. sayfa da yine bloklu fakat o işin açıklama kısmı biraz uzun olduğundan satır genişliğini açmak zorunda kaldım. :sadsmile:

selimbabat

🏆Pro Tasarımcı🏆
bu dijital katalogf haline nasıl getirdin bize linki atarmısın benimde ihtiyacım var da..

issuu.com adresine üye oluyosunuz. Herhangi bir ücreti yoktur. Kataloğunuzu pdf halinde siteye upload ediyosunuz kendisi 5-6 dakika sonra çevirmiş oluyor.

selimbabat

🏆Pro Tasarımcı🏆
tek düze çalışma olması normal böyle bir işte ama fontların arial yerine başka ciddi bir karakter kullanılabilirmiş.

Çalışmada 1 kelimede dahi arial yok. Kullandığım karakter de comic sans gibi gayriciddi bir karakter değil ayrıca. :surprised:
Yorumunuz için teşekkür ederim.

photox

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
burdan arial gibi duruyor. bu karakter ne diye incelemedim ama katoloğunu basitleştirmiş bir kaç farklı karakter deneyebilirsin tercih senin tabiki de

selimbabat

🏆Pro Tasarımcı🏆
burdan arial gibi duruyor. bu karakter ne diye incelemedim ama katoloğunu basitleştirmiş bir kaç farklı karakter deneyebilirsin tercih senin tabiki de

Önerinizi değerlendireceğim yorumunuz için teşekkürler.