Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Katalog bir inşaat mühendislik firmasının kataloğu. Bu yüzden ciddiyet ve sayfalar arasındaki bütünlük önemli. Katalogda da gördüğümüz gibi fazla bir konu başlığı yok. Bu yüzden aynı konu başlığı içerisindeki başlıkları aynı formda tasarlamak gerekti. Ama düşüncenizi bir sonraki çalışmamda dikkate alıp nasıl oluyor deniycem. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.
Katalog bir inşaat mühendislik firmasının kataloğu. Bu yüzden ciddiyet ve sayfalar arasındaki bütünlük önemli. Katalogda da gördüğümüz gibi fazla bir konu başlığı yok. Bu yüzden aynı konu başlığı içerisindeki başlıkları aynı formda tasarlamak gerekti. Ama düşüncenizi bir sonraki çalış
Yazıların tamamı sütunlu ve full justfy. Aslında katalogda sola bloklu yazı olmadığını bildiğim halde yorumunuzdan sonra her sayfayı teker teker inceledim gözümden kaçan bir yer var mı diye ama bulamadım. Eğer kastettiğiniz yazılar makina parkı ve referanslarımız bölümündekiler ise oradakiler birer satırlık yazılar zaten. Pek yapacak bişey yok açıkçası. :sadsmile:
Yazıların tamamı sütunlu ve full justfy. Aslında katalogda sola bloklu yazı olmadığını bildiğim halde yorumunuzdan sonra her sayfayı teker teker inceledim gözümden kaçan bir yer var mı diye ama bulamadım. Eğer kastettiğiniz yazılar makina parkı ve referanslarımız bölümündekiler ise oradakiler birer satırlık yazılar zaten. Pek yapacak bişey yok açıkçası. :sadsmile:
issuu.com adresine üye oluyosunuz. Herhangi bir ücreti yoktur. Kataloğunuzu pdf halinde siteye upload ediyosunuz kendisi 5-6 dakika sonra çevirmiş oluyor.
Çalışmada 1 kelimede dahi arial yok. Kullandığım karakter de comic sans gibi gayriciddi bir karakter değil ayrıca. :surprised: Yorumunuz için teşekkür ederim.