Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

gerçek bir tavsiye gerek bana

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Öncelikle sektöre 5 yılını vermişsin düşündüğün kadar kötü olmayabilirsin..
Karamsar olmana sebebiyet veren durumlar, bulunduğun ortam veya çalıştığın rutin işler olabilir..

Arkadaşların önerilerine katılmakla beraber ben bol keseden gözlem öneriyorum zira tasarımcının ufkunu açmada en sağlam ilaçtır..

Yalnız yetenek işin çok ayrı boyutu, bu konuda sayın Grafinkle hemfikir olduğumu belirtmeliyim..

YuBayer

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba... Ben iletişim mezunuyum grafik tasarımı kendi çabalarım ve kurslarla geliştirdim...4 yıldır grafikerim, çalıştığım yerlerde fena değilim ancak ben gerçek bir tasarımcı olamıyorum. kendimi sahte gibi hissediyorum... Sanatın birçok alanıyla ilgiliyimdir ama çizim yeteneğim malesef yok! bu mesleğe aşığım program kullanımımda çok iyi ancak kendimde hep bir eziklik hissediyorum ve bazen bu stresle çok basit tasarımlarda iş çıkaramıyorum... şuanda ekmeğimi bundan kazanıyorum ama cidden ne yapmalıyım bilmiyorum. sizce bıramalı mıyım? Buradaki hocalarım, meslektaşlarım (nekadar kendimi layık görmesemde) bana bir iki nasihatınız olursa çok memnun olurum saygılarımla...

Satılık Tasarımlar bölümüne Temel Tasarım Rehberi adında bir konu aç ve oraya iletişim bilgini gir. Senin için hazırlamakta olduğum tasarım rehberini mailine yollayacağım. Yaklaşık 10-12 sayfalık bir şey çıktı ortaya. PDF olarak göndereceğim...

umutsuztasarim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Satılık Tasarımlar bölümüne Temel Tasarım Rehberi adında bir konu aç ve oraya iletişim bilgini gir. Senin için hazırlamakta olduğum tasarım rehberini mailine yollayacağım. Yaklaşık 10-12 sayfalık bir şey çıktı ortaya. PDF olarak göndereceğim...

tamam çok teşekkür ediyorum hemen hazırlıyorum birde birkaç çalışmamı paylaştım arada bakabilirsen sevinirim, kolay gelsin.

umutsuztasarim

🏅Acemi Tasarımcı🏅

o dediğiniz yere ben yeni konu açamıyorum, benle alakalı bir şey mi?

oy5

🌱Yeni Üye🌱
Sen de sağol...Başarılar dilerim ;)

Aslında bu rehberi hepimizle paylaşırsanız ne kadar güzel olurdu :smile: Benim gibi kafası karışık olanlar için de yardımı dokunabilirdi diye düşünüyorum. Her türlü rehbere, bilgiye ve paylaşıma fazlasıyla ihtiyacım var :sadsmile:

YuBayer

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Aslında bu rehberi hepimizle paylaşırsanız ne kadar güzel olurdu :smile: Benim gibi kafası karışık olanlar için de yardımı dokunabilirdi diye düşünüyorum. Her türlü rehbere, bilgiye ve paylaşıma fazlasıyla ihtiyacım var :sadsmile:

Hazırladığım rehber arkadaşımıza özel oldu. Grafik tasarımla ilgili mesleki püf noktalar ve "özellilkle" kişisel gelişimi ile alakalı bilgiler içeriyordu. Genel kullanıma uygun olmadığı için yayınlamadım. Ama mesleki konularla ilgili farklı şeyler hazırlıyorum bitirdikçe yayınlayacağım.

YuBayer

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
...................................

oy5

🌱Yeni Üye🌱
Hazırladığım rehber arkadaşımıza özel oldu. Grafik tasarımla ilgili mesleki püf noktalar ve "özellilkle" kişisel gelişimi ile alakalı bilgiler içeriyordu. Genel kullanıma uygun olmadığı için yayınlamadım. Ama mesleki konularla ilgili farklı şeyler hazırlıyorum bitirdikçe yayınlayacağım.

Beklemedeyim :smile:

mgyknt

🏆Pro Tasarımcı🏆
konu sahibi arkadaşım bence ışık saçıyorsun. kendini eleştirebilen kusurunu görebilen insan kadar güzel birşey yoktur. gerçekten çok şanslısın eğer ki pes etmez içindeki sıkıntıya yenik düşmezsen gelecekte çok iyi bir tasarımcı olacaksın. bu forumu, tasarım dergilerini, internet sitelerindeki portfolyolaları her boş anında incelemelisin. nelerin yapabileceğini öğrenmelisin, görmelisin, yapılan işlerin çalıntısını yapmamalısın ama yapılan işlerle ufkunu açmalısın.

başarılar. :)

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
ya şimdi yeteneksiz bi adamın gitarı eline alıp bir kaç şarkı çalması nasıl onu müzisyen yapmıyorsa ( misal ben) aynı şey grafik için de geçerli, yeteneksizseniz yapamazsınız diye birşey hiç bir yerde yok. Ancak en iyisi olamazsınız. Vasatın üstünde gitar çalarsınız, Ama bir stada 100 bin kişiyi dolduramazsınız. Demek istediğim o.

umutsuztasarim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ya şimdi yeteneksiz bi adamın gitarı eline alıp bir kaç şarkı çalması nasıl onu müzisyen yapmıyorsa ( misal ben) aynı şey grafik için de geçerli, yeteneksizseniz yapamazsınız diye birşey hiç bir yerde yok. Ancak en iyisi olamazsınız. Vasatın üstünde gitar çalarsınız, Ama bir stada 100 bin kişiyi dolduramazsınız. Demek istediğim o.

bakalım yeteneksizsem kademelerinde kaçıncı sıradayım çalışmalarıma bakmış mıydınız? eleştirilerinizle daha çabuk yol katedebilirim:) teşekkürler..

kaosriyate

🏅Acemi Tasarımcı🏅

bende alabilirmiyim? :)
yada eğer sitede varsa link verirmisin banada