Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar ben yeni yeni çalışmalara başladım da birtürlü şunu yapamadım Alttaki resimlerden 1. resimdeki binayı 2. resimdeki bina gibi nasıl yapabiliriz yardımcı olursanız sevinirim...
Bende bunun farkındayım fakat pen tool ile yaptığım çizimlerde ortalar da doluyor sonra kalınlığını ve ışık halini bu kadar iyi ayarlayamıyorum zaten yapmak istediğim resimde bu değil sadece eğer anlatabilecek bi arkadaş varsa küçük bi dersle anlatmasını istiyorum pen tool dersi bi nevi...
corel programın varsa resmi seç sora üstte biteşlemler var ona tıkla biteşlemi vektörleştir yazıo tıkla. coreltrace12 cıkıyo vektörleşme yazıyo onu seçersın ilk 3 seçenek olur
Eğer içleri doluyorsa bunu önlemenin tek yolu Cs2 yi açarsın Pen Tool (Kısa Yolu P ), yukarıda seçtiğin aracın özellikleri çıkar. Buradan kare içinde olan pen toolu seçmelisin ki içi boş olsun.