harika bir paylaşım teşekkürler canım.:)
Pınar Bozdemir 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 9 May 2008 Mesajlar 2,305 Tepkime puanı 98 13 Ağu 2009 #21 harika bir paylaşım teşekkürler canım.
a.g.s.l 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 1 Eki 2008 Mesajlar 2,444 Tepkime puanı 134 13 Ağu 2009 #22 tugi' Alıntı: İnsan baktıkça bakası geliyor, renkler nakış gibi işlenmiş gerçekten. Paylaşımına sağlık canım, teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Bende ilk izlenimimde büyük bir hayranlık duydum... Beğenmene sevindim arkadaşım=) sirine24' Alıntı: harika bir paylaşım teşekkürler canım. Genişletmek için tıkla ... Rica ederim canım
tugi' Alıntı: İnsan baktıkça bakası geliyor, renkler nakış gibi işlenmiş gerçekten. Paylaşımına sağlık canım, teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Bende ilk izlenimimde büyük bir hayranlık duydum... Beğenmene sevindim arkadaşım=) sirine24' Alıntı: harika bir paylaşım teşekkürler canım. Genişletmek için tıkla ... Rica ederim canım
parantez ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 15 May 2009 Mesajlar 1,329 Tepkime puanı 16 26 Ağu 2009 #23 çok güzel kareler teşekkür ederim a.g.s.l. hanım.:smile::tongueout:
a.g.s.l 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 1 Eki 2008 Mesajlar 2,444 Tepkime puanı 134 26 Ağu 2009 #24 parantez' Alıntı: çok güzel kareler teşekkür ederim a.g.s.l. hanım.:smile::tongueout: Genişletmek için tıkla ... Rica ederim.... Beğenmenize çok sevindim.
parantez' Alıntı: çok güzel kareler teşekkür ederim a.g.s.l. hanım.:smile::tongueout: Genişletmek için tıkla ... Rica ederim.... Beğenmenize çok sevindim.
a.g.s.l 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 1 Eki 2008 Mesajlar 2,444 Tepkime puanı 134 31 Ağu 2009 #25 Devamını araştırıyordum arkadaşlar Bulduklarımı konu dahiline eklemek istedim. Saygılar. __________________________________________________
Devamını araştırıyordum arkadaşlar Bulduklarımı konu dahiline eklemek istedim. Saygılar. __________________________________________________
Tuhera 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 9 Nis 2009 Mesajlar 7 Tepkime puanı 0 2 Eyl 2009 #26 :alkis: Bravooo........!
a.g.s.l 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 1 Eki 2008 Mesajlar 2,444 Tepkime puanı 134 2 Eyl 2009 #27 Tuhera' Alıntı: :alkis: Bravooo........! Genişletmek için tıkla ... Sanatçının çalışmalarını beğenmenize sevindim...
Tuhera' Alıntı: :alkis: Bravooo........! Genişletmek için tıkla ... Sanatçının çalışmalarını beğenmenize sevindim...