Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Girift Logo Tasarımım

porcelain

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
merhaba logolarımı önce ajans için yaptığımı söylemek isterim. bu benim ilk tasarımım logo konusunda:) kendimi geliştirmem gerektiğinin farkındayım lütfen düşüncelerinizi benimle paylaşır mısınız?
griftlogo2.jpg

Bu tasarımda bir de girift'in sözlük anlamı üzerinde durdum. Hani pek Ajans logosunu andırmaz ise diyorum:):rofl:

Girift Anlam:
# karmaşık, kompleks.(madalyonun güzel yüzü,
# türk musikisinde ney'e benzer çalgı. girift çalana "giriftzen" denilir.
# "bütün bunlar sendedir, bu girift bilmeceler;
sakarya, kandillere katran döktü geceler."
# birbirinin içine girip karışmış, girişik, çapraşık. anlaşılmaz ve takdire şayan...
# jeolojideki bir çeşit tabakalanma tanımı olan serilerin bir cinsidir. tabakalar yanal yönde ya da üstüste dizilerek girift serileri oluşturur.
#telaffuz edilmesi haz veren,hiç bilmeyen birine söylendiğinde bile anlayabileceği-imaj yaratabilen- sayılı kelimelerden biri.

Benzer konular

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
ilk bakışta siz okuyabiliyormusunuz Girift oludğunu ?Belki anlamı karışık olabilir ama bence bunu logoya yansıtmamalısınız.Herkesde bunun anlamını bilmez zaten.Ne kadar karışık bir logo olmuş denilir ve geçilir.Birde bence bir ajans için daha ağır daha ciddi bir logo yapmanızı tavsiye ederim.Çok fazla geometrik olmuşlar.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Düşünce güzel ama uygulama yanlış.Mehmet'in de dediği gibi logonun okunurluğu yok.

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Logotype'ını düzgün yazıp amblemini grftn anlamından yola çıkabilir daha sonra ikisini birleştirerek logonu oluşturabilirsin diye düşünüyorum.. Gerçekten çok zor algılanıyor ama ilk denemen için mükemmel gözüküyor :)

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
şekilsel olarak güzel gözüküolar..ama ajansın adını direk yansıtmıo.okumada zorluk yaratmış..biraz daha düzenleme yapılırsa güzel olucağına inanıyorm..emeğinize sağlık..kolay gelsin..

porcelain

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yorumlarınız için çok teşekkür ederim bana da çok karışık geldiler zaten:) ama yine de sizin yorumlarınız benim için çok önemliydi ve şansımı denemek istedim gerekli düzenlemeleri yapmaya çalışıp tekrar size sunacağım. çok teşekkür tekrar

T.L.Y.

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilk bakışta bende okuyamadım :) font güzel ama daha okunaklı bir yerleştirmeye ihtiyacı var.. ve de " t " harfini ters çevirip kullansan daha iyi bir sonuç alırsın..her baktığımda " j " olarak okudum :)

porcelain

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ilk bakışta bende okuyamadım :) font güzel ama daha okunaklı bir yerleştirmeye ihtiyacı var.. ve de " t " harfini ters çevirip kullansan daha iyi bir sonuç alırsın..her baktığımda " j " olarak okudum :)

teşekkür ederim yorumun için ama çok yumaşak geçişli köşeler oval oldukları için t yi ters çevirip bütünlük yaratmaya çalıştım kuyruk dışta kalınca sanki bütünlüğü bozuyormuş gibi geldi ama haklısın. teşekkür ederim

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
hakkatten girift olmuş yani okuyabilmek ne mümkün bence eleştiriler üzerinden yola çıkın değişik bir tarz tapmak istemişsiniz ancak logotype bunu kaldıramıyacak durumda kolay gelsin..