porcelain
⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
merhaba logolarımı önce ajans için yaptığımı söylemek isterim. bu benim ilk tasarımım logo konusunda kendimi geliştirmem gerektiğinin farkındayım lütfen düşüncelerinizi benimle paylaşır mısınız?
Bu tasarımda bir de girift'in sözlük anlamı üzerinde durdum. Hani pek Ajans logosunu andırmaz ise diyorum:rofl:
Girift Anlam:
# karmaşık, kompleks.(madalyonun güzel yüzü,
# türk musikisinde ney'e benzer çalgı. girift çalana "giriftzen" denilir.
# "bütün bunlar sendedir, bu girift bilmeceler;
sakarya, kandillere katran döktü geceler."
# birbirinin içine girip karışmış, girişik, çapraşık. anlaşılmaz ve takdire şayan...
# jeolojideki bir çeşit tabakalanma tanımı olan serilerin bir cinsidir. tabakalar yanal yönde ya da üstüste dizilerek girift serileri oluşturur.
#telaffuz edilmesi haz veren,hiç bilmeyen birine söylendiğinde bile anlayabileceği-imaj yaratabilen- sayılı kelimelerden biri.
Bu tasarımda bir de girift'in sözlük anlamı üzerinde durdum. Hani pek Ajans logosunu andırmaz ise diyorum:rofl:
Girift Anlam:
# karmaşık, kompleks.(madalyonun güzel yüzü,
# türk musikisinde ney'e benzer çalgı. girift çalana "giriftzen" denilir.
# "bütün bunlar sendedir, bu girift bilmeceler;
sakarya, kandillere katran döktü geceler."
# birbirinin içine girip karışmış, girişik, çapraşık. anlaşılmaz ve takdire şayan...
# jeolojideki bir çeşit tabakalanma tanımı olan serilerin bir cinsidir. tabakalar yanal yönde ya da üstüste dizilerek girift serileri oluşturur.
#telaffuz edilmesi haz veren,hiç bilmeyen birine söylendiğinde bile anlayabileceği-imaj yaratabilen- sayılı kelimelerden biri.