Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

gitmeli diyorum bazen

shedesign

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.asigazetesi.com
Gitmeli diyorum bazen bu şehirden.Aynı seslerden ,aynı yüzlerden.
Arkana bakmadan kaçmalı.Kulağındaki sesleri unutmalı.Gözlerine yeni resimler yerleştirmeli.Birde mutluluğu anlatacak bir renk seçmeli.Kötü günlerde sadece o rengi hatırlamalı.
Yeni bir kimliğe bürünmeli.Kimsenin tanımadığı.Belki de yeniden doğmalı.Hür olmalı.
Adını bir çiçekten almalı.Kimseye hesap vermeyen istediği yerde yetişen bir dağ çiçeği olmalı.
Ama seni anlatmalı.
Gitmeli diyorum bazen bu şehirden.Ağlamanın şart olduğu bu şehirden uzaklaşmalı.Yakınları uzak yapmalı.Ufak bir çocuğun gözlerine kapılıp sürüklenmeli.Ağlamayı günah saymalı.
Gitmeli diyorum bazen bu şehirden.Belki de zor olsa da seni unutmalı.Yaşananları yok saymalı.Acıyı kestirip atmalı.Bir veda şarkısı seçip onu duydukça seni hatırlayıp ağlamalı.
Gitmeli diyorum bazen bu şehirden yada en iyisi bu hayalide diğerleri gibi yok saymalı…

ufukdural

♾️Grafik Gurusu♾️
shedesign, bu güzel satırlar sana mı ait?
Paylaşım için teşekkürler.

Saygılarımla

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Çabuk geldin....:) Anladın sen!

Yüreğine sağlık arkadaşım...Gitmeli bazen...

aiDesign

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
500px.com
Canım benim o güzel yüreğinden dökülmesi gereken nameler aslında sevgi dolu olmalı fakat insan her daim mutlu olamıyor, mutlu hissedemiyor. Fakat sen "Gitmeli bazen..." derken bile çok güzel şeyler hissettiriyorsun.
Yüreğine sağlık...

selimen

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tebrikler demek istiyorum, ama bu satırlardan bize ulaşan hüznün ardında sanırım sizde insanın boğazını buran, sesinizi kısan hisler yaratıyor bu yüzden ne desem yinede hayat güzel :) Ruhunuza sağlık

shedesign

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.asigazetesi.com
hepinize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim..
hepinizin yüreğine sağlık..
kankim hoşgeldin. konularım sensiz kalmıştı epeydir..

a.g.s.l

👑Efsanevi Grafiker👑
Gitmeli diyorum bazen bu şehirden.Aynı seslerden ,aynı yüzlerden.__Bazen yüreğimizin götürdüğü yerlere gitmek isteriz...çok güzeldi shedesign bizlerle paylaştığın için adıma sonsuz tşkrl...

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
yüreğinize sağlık