Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dağınık bir çalışma olmuş ayrıca gölgenin düşüş biçimindede sorun var ,daha farklı tarzda çalışmalar deneyebilirsiniz,illede bu mantıktan gidicem diyorsanız bu yazının gölgesi olmazda reklam kelimesini vurgulayacak başka bir vektörel objenin olabilir yani seçenekler çok fazla kolay gelsin ...
Gölge ne ? GÖlge reklam ajansı mı? GÖlge reklam mı? GÖlge Ofset mi?
Perspektif sorununuz var espri olarak yapmış olsanız dahi estetik değil...Ortada sadece bir font görüyorum... Kendinizdende birşeyler katmalısınız ki... 'BU BENİM' diyebilesiniz...
gölge yazısının gölgesini daha çok gölge yazısına oturtmayı dene. harflerin altını birleştir. Gölgesi biraz daha vurgula ve ajans yazısını logonun bir yerine eklemeyi dene..
gölge ismi için çok hoş çalışmalar yapılabilir. sizinki kötü demiyorum ancak özensiz bir çalışma olmuş. bir yazının gölgesi altına bu şekilde düşmez. ancak ben öyle istedim derseniz bile gölge yazının üzerinde olmaz. layer mantığı ile dşündüğünüzde gölge katmanı en altta, yazı onun üstünde olmalı. üzerinde biraz daha çalışmak gerekiyor. herşey bir yana burada insanlar size önerilerini, eleştirilerini sunuyor. bundan memnun olmuyorsanız eleştiriye açmayın. kimse size daha iyisini yapıp vermek durumunda değildir. iyi çalışmalar...
bakıldığı zaman bi reklam ajansına ait olduğu anlaşılır olmalı bence. gölge a evet adı yazıp altına gölge yapayım. biraz daha yaratıcı olmalı diye düşünüyorum. bide herkesin dediği gibi gölge yanlış yere düşmüş.. biraz daha çalışmalısın diye düşünüyorum.. kolay gelsin
neden? burada yorum yapıyor insanlar, yardım değil. verin ücreti her ne ise o zaman seve seve yaparız tabi. ayrıca burada yorum yapan çoğu kişinin yaptığı çalışmaları arayıp forumda bulabilirsiniz.
Zira Sizi ciddiye alip yapmis oldugunuz bu anlamsiz calismayi yorumlayarak sizi olumlu anlamda yonlendirmeye calisan insanlara boyle yaklasmaniz baska turlu adlandirilamaz...!