Ya hakkaten siz forum yöneticilerimi ne zıkkımsanız ne kadar egolu mahlukatlarsınız; ulan sanki dünyayı yönetiyosunuz en ufak söze insanları rencide etmeler falan kimsiniz ya siz ?
iyiki kıçıkırık sanal dünyada milyonlarca olan sitede yönetcisiniz sunuz insanlar iyi niyetle bişeylerini paylaşıyorlar rencide etmeyin adam olun egonuzu gerçek hayatta tatmin edin bakalım kafanızı gözünü biri yarmadan önce kulağını bükeyim dedim... sevgiler...
YAPILAN HERŞEY ES GEÇİLEBİLİR; AMA SAYGISIZLIK VE VERİLEN DEĞERE KARŞI YAPILAN SAYGIZLIK ASLA...SİZ KİM OLUYORSUNUZ VE HANGİ HAKLA BUNLARI SÖYLEYEBİLİYORSUNUZ?
Siz kendinizi ne sanıyorsunuz da böyle konuşabiliyorsunuz? Terbiyenizi takının !!!
Kimin egosunu tatmin ettigi belli, sadece küçük beyinler başkalarına kabaca suçlamayı ve iftira atmayı bilir, küçük beyinler küçük şeyler, orta beyinler orta işler, büyük beyinler büyük işler konuşur...tabi bunu anlamak sizin açınızdan biraz zor olabilir...neyse size sadece FORUMDA DOLAŞIN VE SONRA BU SÖYLEDİKLERİNİZDEN, UTANIN DİYORUM sizin gibi yapsak, sizden hiç bir eksik yanımız kalmaz inanın. Kimsenin burda kimseyi de korudugu yok, haklı olan korunur ki kimin haklı oldugu belli.
"Görünen köy kılavuz istemez"
Pardon siz avukat mısınız? ya da kendinizi ne sanıyorsunuz?
Kimseni kimseyi rencide ettigi yok, sayın adminimiz rica ederek söylemeK istediklerini güzel bir uslubla ve sakin bir dille belirtmiş, kimseyi de kırmamış, ortamı yumuşatmaya çalışmış, siz olaya nasıl bakıyorsunuz!!!
*CESARET yalan yanlış nara atıp gitmek değildir, Asıl cesurluk; söyledigi sözün arkasında durmaktır, görüyorum ki siz bunu beceremiyorsunuz, Kimin egosunu tatmin ettigi açık ve net belli...ne hakeret etmekle; ne de klavyenin arkasına saklanmış gizli kahraman olmakla yetmez, asıl kahrmanlık yaptıgı işlerle ve sözlerle gösterilir.Buyrun size en büyük örnek:
https://www.grafikerler.net/ "kafanızı gözünü biri yarmadan önce kulağını bükeyim dedim..."
Bence birileri sizin burda bir yerlerinizi yarmadan siz gidin, ben uyarıyım da...Herkes bu haksızlıga benim kadar sakin davranıcagını hiç sanmıyorum!
Saygılar...
Bir atasözümüz der ki;
"kEDİ UZANAMADIGI CİĞERE MINDAR DERMİŞ"