Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Gönül Sofrası - Broşür Çalışması

akabey

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bakın bakalım beğenecek misiniz

gonulsofrasifq2.jpg

Benzer konular

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır. Bu gibi durum/larda konuları kilitlenen üyelerin site yönetimine hesap sorma gibi bir hakları bulunmamaktadır.
Konu başlığınızı
edit.gif
butonu kullanarak değiştiriniz, aksi taktirde konu 15 dk. içinde kapatılacaktır...

akabey

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
"değiştir" yazısından Broşür "Çalışması (ELEŞTİR BAKALIM)" yazısı değiştirilmiyor bilgin olsun.
ben değiştiremedim.

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
"değiştir" yazısından Broşür "Çalışması (ELEŞTİR BAKALIM)" yazısı değiştirilmiyor bilgin olsun.
ben değiştiremedim.

"bilgin olsun" diye hitap ettiğiniz kişi bir yönetici.. bilgisi olmasa sizi uyarmaz zaten..

anladığım kadarıyla bu bir uyarıdır. bir dahaki konularda dikkat etmeniz için yani ;)
ve 15 dkda değiştirmeniz gereken bölüm ise "bakın bakalım beğenecek misiniz" kısmıdır..

çalışmanıza gelince.. renkleri güzel kullanmışsınız. çok küçük olarak kullandığınız için pek inceleyemiyorum ayrıntıları.. telefon numarasını sansürlerseniz bir kuralı daha çiğnememiş olursunuz ;)
başarılar dilerim..

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
az önce diğer çalışmada dediğim gibi bu vektörler moda oldu sanırım dedim özellikle menülerde çok kullanılıyor dedim ve dediğimi bu çalışmayla onaylamış oldunuz:)çalışmaya geçince uyumlu olmuş.iyi çalışmalar.

akabey

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaşlar cidden gıcıklığına yapmadım ve düzeltemedimde. (biri hayrına düzeltirse sevinirim :) )

bana biraz emrivaki geldiği için böyle yazdım

Bana da sizin 'Eleştir Bakalım' yazınız emrivaki geldi. ;)

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Gereksiz polemiğe gerek yok:)
Konunuzu başlığını düzelttim. Bir dahakine lütfen kurallara uygun konu başlıkları seçin.
Önder Adem Grafikerler.net Sorumlularından Yetkili bir yöneticidir. Kendisinin kişiliğini yakından tanıdığım için üyelerimize emir verme gibi bir durum söz konusu olmayacağını biliyorum size öyle gelmiş. Görevimiz rica etmektir. Ricalarımızı yerine getirmeyen üyeler kural ihlali yaptığı için ikili konuşmalara girmeden ne gerekiyorsa tüm işlemleri gerçekleştirmektir. Bizler emir vermeyi yada kendimizi büyük görmeyi sevmeyiz. Buradaki herkes en ufağından en büyüğü hepsi aynı odada yada aynı mekanda yani GRAFIKERLER.NET te eşittir.

Tabii istinalar kaideyi hiç bir zaman bozmaz:rolleyes:

akabey

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
neyse konuyu uzatmıyorum eleştirilerinizi bekliyorum

kasvera

🌟Usta Tasarımcı🌟
güzel klasik bir çalışma olmus :) sıcak yemekler gibi

akabey

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
:) eee küstünüz mü
eleştiriler bu kadarmıydı....
:)

dincer35

🌱Yeni Üye🌱
Ya hakkaten siz forum yöneticilerimi ne zıkkımsanız ne kadar egolu mahlukatlarsınız; ulan sanki dünyayı yönetiyosunuz en ufak söze insanları rencide etmeler falan kimsiniz ya siz ?
iyiki kıçıkırık sanal dünyada milyonlarca olan sitede yönetcisiniz sunuz insanlar iyi niyetle bişeylerini paylaşıyorlar rencide etmeyin adam olun egonuzu gerçek hayatta tatmin edin bakalım kafanızı gözünü biri yarmadan önce kulağını bükeyim dedim... sevgiler...

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ya hakkaten siz forum yöneticilerimi ne zıkkımsanız ne kadar egolu mahlukatlarsınız; ulan sanki dünyayı yönetiyosunuz en ufak söze insanları rencide etmeler falan kimsiniz ya siz ?
iyiki kıçıkırık sanal dünyada milyonlarca olan sitede yönetcisiniz sunuz insanlar iyi niyetle bişeylerini paylaşıyorlar rencide etmeyin adam olun egonuzu gerçek hayatta tatmin edin bakalım kafanızı gözünü biri yarmadan önce kulağını bükeyim dedim... sevgiler...

YAPILAN HERŞEY ES GEÇİLEBİLİR; AMA SAYGISIZLIK VE VERİLEN DEĞERE KARŞI YAPILAN SAYGIZLIK ASLA...SİZ KİM OLUYORSUNUZ VE HANGİ HAKLA BUNLARI SÖYLEYEBİLİYORSUNUZ?

Siz kendinizi ne sanıyorsunuz da böyle konuşabiliyorsunuz? Terbiyenizi takının !!!
Kimin egosunu tatmin ettigi belli, sadece küçük beyinler başkalarına kabaca suçlamayı ve iftira atmayı bilir, küçük beyinler küçük şeyler, orta beyinler orta işler, büyük beyinler büyük işler konuşur...tabi bunu anlamak sizin açınızdan biraz zor olabilir...neyse size sadece FORUMDA DOLAŞIN VE SONRA BU SÖYLEDİKLERİNİZDEN, UTANIN DİYORUM sizin gibi yapsak, sizden hiç bir eksik yanımız kalmaz inanın. Kimsenin burda kimseyi de korudugu yok, haklı olan korunur ki kimin haklı oldugu belli.
"Görünen köy kılavuz istemez"

Pardon siz avukat mısınız? ya da kendinizi ne sanıyorsunuz?
Kimseni kimseyi rencide ettigi yok, sayın adminimiz rica ederek söylemeK istediklerini güzel bir uslubla ve sakin bir dille belirtmiş, kimseyi de kırmamış, ortamı yumuşatmaya çalışmış, siz olaya nasıl bakıyorsunuz!!!
*CESARET yalan yanlış nara atıp gitmek değildir, Asıl cesurluk; söyledigi sözün arkasında durmaktır, görüyorum ki siz bunu beceremiyorsunuz, Kimin egosunu tatmin ettigi açık ve net belli...ne hakeret etmekle; ne de klavyenin arkasına saklanmış gizli kahraman olmakla yetmez, asıl kahrmanlık yaptıgı işlerle ve sözlerle gösterilir.Buyrun size en büyük örnek:
https://www.grafikerler.net/

"kafanızı gözünü biri yarmadan önce kulağını bükeyim dedim..."

Bence birileri sizin burda bir yerlerinizi yarmadan siz gidin, ben uyarıyım da...Herkes bu haksızlıga benim kadar sakin davranıcagını hiç sanmıyorum!

Saygılar...

Bir atasözümüz der ki;
"kEDİ UZANAMADIGI CİĞERE MINDAR DERMİŞ"

Son düzenleme: