Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Google da Hackerlardan Nasibini Aldı...

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
En sonunda internet’in en büyüğü olarak kabul edilen Google da hack’lendi.

Daha önce Google Puerto Rico sitesi hack’lenen Google’ın bu seferde Fas’a yayın yaptığı Google adresi hacker’lar tarafından ele geçirildi.

Siteye giren kullanıcılar Google’ın anasayfasında hackerlar tarafından hacklendiğine dair bir yazı ile karşılaştılar.Hackerlar, internet üzerinde kullandıkları isimlerini, web site adreslerini ve bir de e-mail adreslerini sayfada yayınladılar.Sitede yayınlanan web site adresi PAK Bugs - | Exploits | Shellcodes | Hacking | Programming | coding | Defacement |. Pakbugs.com sitesi Pakistanlı hackerların fikir alışverişinde bulunduğu bir forum sitesi olarak biliniyor.

Güvenlik uzmanları tarafından yapılan açıklamada Google’ın hack’lenmesine Google’ın sistemindeki herhangi bir açık değil Fas alan adı yönetimi sitesi Nic.ma’nın DNS sisteminde bulunan bir açığın yol açtığını belirtti. Görünüşe göre hackerlar Nic.ma sitesinin sistemine girip Google.co.ma adresinin DNS’lerini kendi IP’lerine yönlendirerek Google.co.ma adresi açıldığında kendi index’lerinin çıkmasını sağladılar.

fft17_mf240515.Jpeg

A.Volkan ÖZER

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Google'ın Pakbugs a cevabı ağır oldu. Şimdi bu site sıkça drop ediliyor ve zaman zaman açılmıyor. ;) Sürekli botnet saldırısına uğradıkları için ana sayfalarına önlem olsun diye detect sistemi koymuşlar ama nafile :D

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
Bir binayı yapmakmı yıkmakmı kolay ?

Bazı durumlarda yıkmak daha zor oluyor açıkçası.. burada sizin söylediğiniz şey sanırım o binanın kurulmasının daha zor olduğundan bahsetmişsiniz. ama artık öyle bir dünyada yaşıyoruz ki herşey zor insanlar yapmak kadar yıkmanında ne kadar zor olduğunu biliyorlar ve hatta yapmaktan fazla yıkmak daha zor olduğu için en zorunu yapıp kendilerini göstermeye çalışıyorlar.. bu insanlar en nihayetinde normal hayatte görüldüğünde normal insanlar. görünüşte bir meslekleri var. bunlar bilgisayar programcıları.. ama ne oluyor? işsizlik ve birsürü meslektaşın türemesi.. bu insanları farklılık yaparak kendilerini göstermeye zorluyor.. yani bu insanların google gibi bir yapıyı (geçici de olsa)yıkmaları onların cvlerine bir referans ekliyor ;) yani aslında işlerinde ne kadar iyi olduklarını bu sayede gösterebiliyorlar..
bence bu kadar iyi planlanıp uğraşılmış bir iş için aman yıkmak tabiki kolay gibi bir mantıkla hareket etmek çok saçma..

paylaşım için teşekkürler..

OuS!

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tebrik ediyorum

Bir binayı yapmakmı yıkmakmı kolay ?

Eğerki Bina'dan kastınız Google gibi bir Dünya Devi ise o binayı yıkmak hiç kolay olmasa gerek.. Benimde Hack geçmişim oldu zamanında, ancak zaman geçtikçe anlıyorum ne kadar gereksiz bir iş oluğunu boşa zaman kaybı olduğunu Ancak dediğim gibi o Binadan kasıt Google ise yıkmaya çalışanları diğer adıylada o Anasayfayı Hacked indexi göstermek bence büyük bir marifet olsa gerek...
:alkis:

OuS!

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bazı durumlarda yıkmak daha zor oluyor açıkçası.. burada sizin söylediğiniz şey sanırım o binanın kurulmasının daha zor olduğundan bahsetmişsiniz. ama artık öyle bir dünyada yaşıyoruz ki herşey zor insanlar yapmak kadar yıkmanında ne kadar zor olduğunu biliyorlar ve hatta yapmaktan fazla yıkmak daha zor olduğu için en zorunu yapıp kendilerini göstermeye çalışıyorlar.. bu insanlar en nihayetinde normal hayatte görüldüğünde normal insanlar. görünüşte bir meslekleri var. bunlar bilgisayar programcıları.. ama ne oluyor? işsizlik ve birsürü meslektaşın türemesi.. bu insanları farklılık yaparak kendilerini göstermeye zorluyor.. yani bu insanların google gibi bir yapıyı (geçici de olsa)yıkmaları onların cvlerine bir referans ekliyor ;) yani aslında işlerinde ne kadar iyi olduklarını bu sayede gösterebiliyorlar..
bence bu kadar iyi planlanıp uğraşılmış bir iş için aman yıkmak tabiki kolay gibi bir mantıkla hareket etmek çok saçma..

paylaşım için teşekkürler..

Çok iyi özetlemişsiniz Tebrik ediyorum..
:alkis:​

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Sadece etik korsanlık "Ethical Hacker" için çabalarınız olursa bir anlamı olacaktır diye düşünüyorum.
Saygılar. :)

sevimsli

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bunlar en Büyük Programcılar zaten

hackerlar programlama bilgisine sahip olmamakla birlikte , hackerlık için çok iyi sistem ve it bilgisi gerekmektedir . Bu durumda hiçbir hackerın dünyada çok büyük yazılımlar yaptığını göremez , sistem bilgisine sahip olan kişilerinde program yazdığına tanık olmazsınız .. Nasılki programcının şahane sistem bilgisine sahip olamayacağı gibi tabi ki bazı istisnalar olsada bu tür insanlara büyük programcı demek yanlıştır ... Bu tür bir sistemi başka bir index sayfası na yönlendirmek bence çok gereksiz bir iş ve zaman kaybı gibi gelmekte bana , bu benim nacizane fikrim ..Dünyadada fark atılacak ehemmiyette gözükmemekte ki günümüzde oldukça farklı işler başarmış kişiler ve örnekler mevcut .. Pakistan ve hindistan ne kadar hackerların bölgesi gibi gözüksede hala dünyada çok büyük farklar yaratamadılar ki hala birinci sırada ruslar gelmekte , yaptıkları ve başardıkları işlerle , ki günümüzde onlarda bu tip insanlar birikimlerini ya parasal soygun hackerlığı yaparak yada güvenlik ve antivirüs yazılımlarına katkıda bulunarak gerçekleştirmekte

ReFo

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
onu bunu biLmem ama Türkiye GooGLe'ye bunu biraz zor yaparLar =) yapsaLar biLe Türk'Lerden başka biri değiLdir.. Türk HackerLar oLarak TemeLimiz o Kadar sağLam ki inanın araşTırmasını yapın Dünya'da hiç bi üLke baş kaLdıramıyor.. Buna TeknoLojinin DuayenLeri Japonya ve America'da dahiL.. inanın savaş siLah Tüfek deiL savaş TeknoLojiyLe oLacak ve bunada başLadıLar zTn.. Bu Bir zevk içnde oLabLr siyasi'de oLabLr neden onLarca üLke varken Fas ? Çünkü Fas müsLüman bir üLke ;) ama Bunu Bize yapamıyorLar işTe ne Din'i Ne siyasi, açık vermiyoruz açığa giriyoruz... inanın poLemik yapmıyorum sadece bi yorum her konuda geniş bakın bu hasTaLık gibidir hapşırırsın ama bi bakmışsınki gribin başLangıcıymış!! buda öLe aLT Tarafı bi Hack deriz çoğumuz ama işin ucu isTihbaraTLara Kadar dayanıyor... Ege'de buLunan HackerLkTa Dünya 1.cisi oLan bi 45 yaşında gururumuz var ve onun kuLLandığı program %100 Türk programı Bu Türk ProgramyLa 10 dkda 4bin500 siTe hackLiyor, (Kötü amaçlı hackLemiyor Siyasi ve Dinimize yanLş yapanLarı )ve koskoca america 10dkda anca 1.500 siTe hackLiyorLar kendi programLarıyLa... KendimizLe Gurur Duyuyorum...
ayrıca inanmayın Açık maçık bahaneLerine o açıKTa emin oLun biLerek yapıLmış birşey isTihbaraTLarın eLi var sırf müsLümanLara göz dağı vermek içn... Tekrar TeşekkürLer... ( bu arada ''sevimsli'' Türkiye ve Rusya'yLa bi yarışma oLdu kazananDa Türkiye oLdu.. Rusya sadece Millettin TopLumun HırsızLığını yapar Türkiye'deki hacker'Lar böyLe birşeye kaLkşsa inanın Türkiye SarsıLır..)

Son düzenleme:

sevimsli

🌟Usta Tasarımcı🌟
Evet haklı yanların var refo arkadaşım türk hackerlar çok tehlikeli üstelik para için bu işi yapmıyorlar ya din yada vatan aleyhine siteleri hackliyolar . Ancak şuda bir gerçek muhakkak dünyada hack sıralamalarında ülkemiz 5 den aşağı düşmüyor ama milliyetciliğide bir kenara burakıp iice düşünmak lazım , ruslar bu konuda türklerden daha eski zamanlardan ve daha sağlam temellerle bu işi yapıyorlar . İşi sırf site olarak düşünmemek lazım , hacking o kadar geniş kapsamlıki sistem , network , pc hatta telefon hatları bile günümüzde hacklenebilinen konular arasında , böyle bir durumda tüm bunları göze alırsak canım yurduma internet kavramı 98-2000 yılları arasında henüz yaygınlaşırken , amerika 81 rusyada 88 yılında bulunmaktaydı . Şimdi bir bütün olarak ele aldığımızda gögsümüzü kabartacak kişiler bulunmasna ragmen hala önümüzde bir kaç ülke bu konuda toplu ve organize olarak bizden ilerde bunu inkar etmeden yada gurur yapmadan incelemek araştırmak öğrenmek gerekiyor ...Baş kaldırma konusuna gelince türkiye ye ye de bir çok saldırı oluyor ama sitelerin kapatılması konusunda türkiyede dünyada prestij yapacak dünyaca ünlü hiti yüksek bir site henüz %100 türk sitesi bulunmamakta bu durum biraz sitelere saldırılmasını engelleniyor , ama türkiedeki hedefler eticaretler ve bankalar , akbanka ve garanti bankasına günde en aşağı 20 farklı yurt dışı saldırısı geliyor , bankaların es keza kaç kere sistemleri koruyamadıklarını yada kaç yabancıyla uluslararası mahkeme sürdürdüğünü henüz bilemezsiniz...Ama bankalar bunu açıklarlarsa güven kaybedeceklerinden bizim gibi yakın istisnai insanlar bilebilmekte

ReFo

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ya kısacası bu işin her boyuTu var gurur oLsn zayıf nokTa oLsn her yönü bir TarTışma ve bir Milli zevk Tabi bunu çirkinLeşTirmeden.. hırsızLk heryerde aynıdır.. verdiğin biLgiLer içn saoL yinede bu arada yurTdışndan saLdırı yapıLan Türk bankaLarınada bizim TürkLer saLdırı yapTı bunuda söyLeyim biLginiz oLsun.. Neden YurTdışı derseniz göz boyama TakTiği..

sevimsli

🌟Usta Tasarımcı🌟
:) günde yüzlerce saldırı olurken bunun en az 20 tanesi demekteyim .. Şimdi saldırı miktarını sadece 20 taneyle tutarsan tümüne yurtdışı dediğime kanaat getirirsin .. Bu konudada ben bu mantığı anlayamadım elbette türklerdende bu saldırıda vardır ancak günde yüzlerce saldırı olmakta ve sadece yabancılar dediğimi düşündürende senin nedir anlamadım ??? Senin türklere saldıramazlar demene karşılık istatisliki bilgiler doğrultusunda bu saldırıların türk , amerikan dinlemediğini , sadece türklerinde saldırmadığını söylüyorum

ReFo

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
eheh e herhaLde :) ben googLeden yoLa çkTım çünkü okuduum fas oLayı resmen miLLi bi oLay ben miLLi bakımdan yorum kaTTım... farkındaysan miLLi görüşün dışına çkmadım.. siz geneLLeme yapTınız sanırım. :)