Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Google siyah olsaydı ..?

sharbone

🌱Yeni Üye🌱
google bunun farkında değil mi?farkındaysa niye değerlendirmiyor ki.!

simsiyah bir site ne kadar kullanışlı olur ki ?
günde yaklaşık 45 dakikamı harcadığım bir sitenin siimsiyah olması o süreyi en az 30dakikaya düşürür benim için.

kullanici1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
google sayfanı siyah yapsana kampanyası yapalim :) ..

saka bir yana siyah olsa kotu olurdu bencede.

yanaro

🌱Yeni Üye🌱
bir zamanlar benim notebook üzerinde yaptığım deneylere benziyor beyaz arkaplan ile siyah arkaplan arasında ki farkı araştırmış ve denemiştim faydası oluyor 20dk ya yakın fazla pil ömrü sağlıyor azımsanacak bir değer değil:eek:::eek::

azzap

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
evet gerçekten çok ilginç bir bilgi teşekkürler kardeş...

hackerlord

🌱Yeni Üye🌱
çok enterasan bir bilgi gerçekten :) googleın bundan haberi yok mu acaba

ancientwisdom

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben firefox 3 beta5 kullanıyorum. beta sürümünün test edilmesi konusunda mozilla'ya destek olabilmek için...

firefox 2'ye kıyasla çok güzel eklemeler yapılmış: şifre hatırlama penceresi, şifre girildikten sonra yeni sayfanın açılmasını bekliyor, şifreniz doğruysa ekle diyebiliyorsunuz. hatalı girişlerden kurtuluyorsunuz. eklentileri kurmadan bu sürüme uygun mu görebiliyorsunuz gibi birçok kullanışlı özellik eklenmiş.
bu script'i STYLISH isimli bir script düzenleyicisi ile kullanıyorum. sonuç mükemmel.

Özellikle biz grafikerler gibi PC başında uzun zaman geçirenler için göze çok iyi oluyor. sade ve şık...
kesinlikle kullanın derim...

firefox'a henüz geçmemiş olanlara da bir notum olacak:
Internet Explorer, gerek kullanım kolaylığı, gerekse güvenilirlik vb konularda firefox'la kıyaslanamayacak kadar basit. Firefox'un içindeki kendi güvenlik programlarının sayesinde 2yılı aşkın süredir virüs programı kullanmıyorum ve hiç virüs almadım henüz!!!

bu çok önemli bir konu.

Ayrıca firefox, ABD emperyalizminin-kapitalizminin karşısında gerçek bir tavır, gerçek bir eylem.
Bu nedenle, linux, mozilla, google gibi ABD karşıtı firmalar sürekli olarak ABD firmaları tarafından saldırıya uğruyor. sebep açık: bu sözü geçen firmaların tüm ürünleri, ABD emperyalizminin göz boyayan ürünlerine alternatif-karşıt olarak sosyalist tabanlı firmalardır.

bu nedenle, hem politik anlamda, hem de kullanım rahatlığı, güvenilirliği, olanakları vb tüm sunduklarıyla google, linux, mozilla (firefox'un üreticisi) gibi firmalara tam destek vermenizi öneririm
Unutmayın, dünya'nın en ünlü hackerları, yaptığımız araştırma sonucunda MS Windows XP'nin yapımcıları arasında. Dolayısıyla, Microsoft'a saldırdığı, XP'yi çökerttiği iddia edilen ve ServicePack1-2 gibi ya da diğer XP güncellemeleri gibi bizi zora sokan ve yeni dosyalar programlar almaya zorlayan, Microsoft'un eline düşüren virüslerin %70-80'i Microsoft'un kendi desteklediği Hackerlardan geliyor. Biz internet kullanıcıları da, microsoft'a biraz daha para kazandırmak zorunda kalıyoruz.

Bunklar komplo teorileri değil, XP'nin credits bölümündeki isimleri incelerseniz, bahsi geçen isimlerin sözde MicroSoft karşıtı hacker olduğu iddiasıyla karşılaşırsınız.

Bu bir propaganda değil! günümüz dünyasında ABD'nin halklara nasıl çileler çektirdiğini düşünürsek, geç kalınmış bir tavır olduğunu anlayacağınızdan eminim.

Lütfen Google, Mozilla (firefox) kullanmaya özen gösterelim!

Hem internet explorer'ın açık bırakığı arka kapılarından virüs saldırılarından kurtulun, hem kullanım rhatlığının keyfini çıkarın, hem de bu konuda tavırsız bir "insan" olmaktan kurtulun...

Zaten firefox'u bir kez kullanan kişi, o rahatlığı gördükten sonra IE kullanmaz ;)

grafikim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok ilginçama çok cok faydalı. teşekkürler...

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️
bu sadece google için geçerli değil tabiiki.

paylaşım için tşkkrlr :D

snowman_8

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gercekten ilginc paylasım için tessekkurler

revisual

🌱Yeni Üye🌱
Tasarrufun Google umrunda olmadığından sanırım !