Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Gördüğüm ilginç bir kartvizit

xpress

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar forumda çok araştırdım ama bu konuyu açmak için yer bulamadım, umarım doğru yere açmışımdır. Dün bir arkadaşta bitane kartvizit gördüm, çok farklı bir selefon vardı üzerinde, internette araştırdım ama bir türlü bulamadım belki bir fikri olan arkadaş olursa yardımcı olabilir diye düşünüyorum. Kartvizit üzerindeki selefonu nasıl tarif etsem bilmiyorum ama kartvizite derinlik veriyor ve insanın gözünü alıyor sanki bir sürü mercek varmış gibi duruyor, kart üzerindeki yazılar ve resimler olduğundan daha derindeymiş gibi duruyor, umarım anlatabilmişimdir, zaten daha önce gören ya da bilen arkadaş varsa anlayacaktır.

Benzer konular

htchrn

🌱Yeni Üye🌱
damla lak diye bir sistem var belki o olabilir anlattığınıza göre ben onu düşünüyorum. aynı dediğiniz gibi 3 boyutlu gibi duruyor, yada kısmı lak çeşitleri var onlardanda olabilir prizma diye bir lakcı var onların sitelerinden bak istersen belki vardır orda

asongur

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba arkadaşlar forumda çok araştırdım ama bu konuyu açmak için yer bulamadım, umarım doğru yere açmışımdır. Dün bir arkadaşta bitane kartvizit gördüm, çok farklı bir selefon vardı üzerinde, internette araştırdım ama bir türlü bulamadım belki bir fikri olan arkadaş olursa yardımcı olabilir diye düşünüyorum. Kartvizit üzerindeki selefonu nasıl tarif etsem bilmiyorum ama kartvizite derinlik veriyor ve insanın gözünü alıyor sanki bir sürü mercek varmış gibi duruyor, kart üzerindeki yazılar ve resimler olduğundan daha derindeymiş gibi duruyor, umarım anlatabilmişimdir, zaten daha önce gören ya da bilen arkadaş varsa anlayacaktır.

evet onun adı 3d lensli kartvizit benım kartımda ondan.fiyatı biraz yüksektir ve henüz internet üzerinden yapan yer yok bildiğim kadarıyla

gamaerdogan

🌱Yeni Üye🌱
onu nasıl isimlendiriyorlar bilmiyorum fakat onu sadece kartvizitte değil daha büyük ebatlı işlere de kullanıyorlar geçen yıl bir arkadaşım istanbul matbaacılık fuarından muhtelif numuneler getirmişti A/4 ebadında bir katoloğun kapağı aynı sizin bahsettiğiniz gibi 3 boyutlu derinlik veren selefon baskı idi herhalde, gördüğümüzde bizde çok ilginç bulmuştuk inceledik fakat ne olduğunu çözemedik.

bilgehan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
3d kartvızıt duymuştum...

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
Bir mobilya mağazasında, bardak altlığı olarak gördüm. Sehpanın üzerinde dört tane vardı. Birini istedim, :) ama vermediler.

yasamasevinci

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar helozonik selefon diye geçiyor bikaç çeşidi var elmas gibi örümcekağ gibi vs ama müthiş bi görüntü veriyor işe dokunduğunuzda parmağınız içine giriyormuş gibi oluyor:D

mehmet__

🌱Yeni Üye🌱
ewet lak degil arkadaşlar selefon ama güsel 6 çeşit 2 matbaacılarda rahatça bulabilirsinz ama karvizir için genellik magnetde kullanıyor:)

aydinkutuk

🌱Yeni Üye🌱
optikli selofon deniyor bende gördüm 2. matbacılar da çalışma yapanlar var baya fiyatlı ama

ajansmert

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bu 3d selefonun en büyük ebatı nedir acaba arkadaşlar bilen varmı ?

emreyasasin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
efsane gibi bir şey.Bir fotoğrafı olsa da biz de görsek:)

qraphcer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet çok mrk ettim. lütfe resmi varsa arkadaşlar örnek olarak bakablrmyz :)

s_tuba

🏅Acemi Tasarımcı🏅
derinlik veren selefon yapılıyo. ben kare kare olanını yaptırdım. 2. matbaacılarda yapıyolar.

ajansmert

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşlar basılabilecek en büyük ebat nedir lütfen yapanlar cevap verirlerse sevinirim,acil ve önemli

camareman

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadşın bahsettiği konu 3d kartvizit. Bu işi İstanbu, Ankara gibi yerlerde basabiliyorlar. Buna 3d diye hitap etmiyorlar matbaa arasında lens selefon olarak bahsediliyor.

ernest0

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar bu 3d mercekli lenstir. Baskıdan sonra ürüne lamine edilir.