Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Gördüğüm ilginç bir kartvizit

scuba67

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar bana o bahsettiğini kartın görüntüsünü atma imkanınız var mı ben görmedim

truant34

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Anlattığınız kartlardan sayısını hatırlamadığım kadar tasarımını hem yaptım hemde baskısını gerçekleştirdim. 1.cisi lensli kartvizitler vardır fiyatı ise standart kartvizite +20 tl eklenir. Diğeri iste 3d kartvizitler bunlar ise 500 adeti 100TL civarı satışı vardır. İlgilenenlere yardımcı olabilirm İstanbul 2. Matbaacılar elimin altında...

truant34

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
3d kartvizit örneği çift taraflı yapılır font büyüklüğü olsun resim olsun tasarımı biraz özen ister.
Ön yüz 8x5 cm:
kart3don.gif

Son düzenleme:

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
yaa çok yapılıyor aslında ama kartvizitlere ilk defa duyuyorum
Biz magnetlere yapıyorduk bunu
Yada damla anahtarlıklar var onlara yapılıyor
Var yani olmaz olur muu

truant34

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Magnetlere yapılan 3d değildir lensdir koruma maksatlı yapılır fakat kartvizitlerdeki 3d kullanımının amacı görüntü şıklığından başka birşey değildir. 3d çalışması bir yandanda çift kart tasarımı yapmak demektir...

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Magnetlere yapılan 3d değildir lensdir koruma maksatlı yapılır fakat kartvizitlerdeki 3d kullanımının amacı görüntü şıklığından başka birşey değildir. 3d çalışması bir yandanda çift kart tasarımı yapmak demektir...

magnette kullanılanlarda var
Aynı arkadşaın tarif ettiği gibi
biz yapıyorduk yaa Allah Allah yaaa :wink:

truant34

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Olabilir bende ilk kez magnetde yapıldığını sizden duydum zaten magnetde 3d tasarımın yapılması bana biraz gereksiz gibi geliyo çünkü 3d magnetler bir yere yapıştırıldıklarında 3d likten çıkmış olurlarki buda 3d yapılmasının anlamsız olduğudur fakat kartvizitde 3d yapılması farklı bir güzelliktir... Tabi magnetde 3d görmeden konuşuyorum yanılıyor olabilirim sizin düşüncenize saygım var çünkü müşteri istekleri herzaman ön plandadır

transferbaskı

🏅Acemi Tasarımcı🏅
3d lenticular baskı sistemleridir...program satışımız mevcuttur...özelden irtibat kurabilirsiniz.

prof.pres

🌱Yeni Üye🌱
Bahsettiğiniz kartvizit üzerinde ekstradan hiçbirşey yoktur.
Sadece selafonun özelliğinden dolayı derinlik vermektedir.
Selafon uygulamasını yoğun yapan yerlerde %90 bulunabilir bir malzemedir.
Bazı çalışmalarda selafon kağıt üzerine yapıldıktan sonra üzerine uv baskı yapıldıktan sonra tekrar selafon yapılıyor ve tasarımda baskı olmayan ( Zemin olmayan ) yerler ayna gibi ve derinlik veren bir görüntü yakalayabiliyor..

mexzar18

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşım ben direk ne olduğunu söyliyim sana üzerindekine lens deniyor genellikle bardak altlıklarında da kullanılır lens li kart deniyor topkapıya yolun düşerse 2.matbacılar sitesine gel türmatsana fln fiyatlarıda gayet ucuz yapan başka matbalarda var bildiğim 20 tl fln lensli kartvizitler ;)

zeybek16

🏅Acemi Tasarımcı🏅
3d değildir o anımasyon derdı oyle olsaydı değişiyor derdı...üzeri göz alıcı gıbı oluyorsa ıkı secenegı var ya lak işlemi vardır yada lens vardir.

troyali

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar bu yeni üretimine başlanan bir kartvizit çeşiti ben yapıyorum. Genel olarak Lensli Kartivizit denir. Magnet ve bardak altlığına da uygulanabilen bir metaryeldir.

grafikseli

🏅Acemi Tasarımcı🏅
lensli kartvizit 2. matbaacılar sitesi lityos yolu üzerinde.. çok yerde var 1000 ad. 20 tl ;)

selinaa_a

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
evet 3d kartvizit 3 boyutlu olarak geçiyor çok janjanlı gosterıyor kartı :)

Ömer Yamak

🌱Yeni Üye🌱
selefon dediginiz urun
mercekli iluzziondur eger ıhtıyacınız olursa
ben gonderebılerım 25lik 35lik ve 50 lik
bobınlerde oluyor bu malzeme

sansürsüz74

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar Lensli kartvizit ismi ile, istanbul 2.matbaacılar sitesinde 2 3 firma bu işi güzel ve uygun fiyatlara yapıyorlar.

camareman

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
3d lens selefon adı. Ankarada büyük bir matbaa basıyor.