Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Görmeden geçmeyin bu ayakları :)

arasyas

🌟Usta Tasarımcı🌟
Konu serbest çalışmalarda açıldığı için fazla 'neden?' sorusu sormaya gerek olmadığını düşünüyorum. Aklından geçeni hür ve özgür olarak burada paylaşmış burda bir yanlışlık göremiyorum. Yorumu çalışmaya yapmak gerekir : Ben bu kompozisyonda markaların ayağa düştüğü kanısına vardım.. güzel ve temiz ayaklar kullanılması bir nebze durumu kurtarsada bence yanlış olmuş. İnsana kötü izlenim vermeyecek başka bir uzuv kullanabilirdiniz. Mesela dudakta görmek isterdim. Yada birinde kulakta binirde gözde birinde dudakta... Görmek, duymak ve konuşmak.... markayla bütünleştirince güzel bir fikir doğar bu konuda.. bu firmaların tanıtımı ve reklamı başka türlü olmuyor görmeli duymalı ve konuşmalıyız değilmi.. başarılarının devamını dilerim.

djmatrak

🌟Usta Tasarımcı🌟
tabiki, desteği göreceğin önemli yerlerden birisi burası, ama gardını almadan karşındakini iyi dinlemeyi de unutma :) demem o ki, küçüklere sevgi büyüklere gösterilen saygıyı gerektirir :)

tarlayı ekmeden önce traktörle sürerler, nadası iyi değerlendir ki, hasat mevsimin bereketli olsun ... :)

( yaşlı amcalar gibi nasihat veriyorum biliyorum :) )

contess

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Konu serbest çalışmalarda açıldığı için fazla 'neden?' sorusu sormaya gerek olmadığını düşünüyorum. Aklından geçeni hür ve özgür olarak burada paylaşmış burda bir yanlışlık göremiyorum. Yorumu çalışmaya yapmak gerekir : Ben bu kompozisyonda markaların ayağa düştüğü kanısına vardım.. güzel ve temiz ayaklar kullanılması bir nebze durumu kurtarsada bence yanlış olmuş. İnsana kötü izlenim vermeyecek başka bir uzuv kullanabilirdiniz. Mesela dudakta görmek isterdim. Yada birinde kulakta binirde gözde birinde dudakta... Görmek, duymak ve konuşmak.... markayla bütünleştirince güzel bir fikir doğar bu konuda.. bu firmaların tanıtımı ve reklamı başka türlü olmuyor görmeli duymalı ve konuşmalıyız değilmi.. başarılarının devamını dilerim.

Teşekkürler arasyas,başlıyorum çalışmaya gerçekten de hoş bir çalışma olucak hissediyorum...

contess

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tabiki, desteği göreceğin önemli yerlerden birisi burası, ama gardını almadan karşındakini iyi dinlemeyi de unutma :) demem o ki, küçüklere sevgi büyüklere gösterilen saygıyı gerektirir :)

tarlayı ekmeden önce traktörle sürerler, nadası iyi değerlendir ki, hasat mevsimin bereketli olsun ... :)

( yaşlı amcalar gibi nasihat veriyorum biliyorum :) )

Burada olmamın en büyük özelliği de budur.Çünkü bu sitede çizim değil sanat yapıyorlar.

Nasihatlar da çok hoşuma gitti,herşeyin bir yolu yordamı varmış demek ki..:giggle:

yolcu..

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sayın Hepyek;duygu ve düşüncelerime tercüman olmuş zaten.
emeğe saygısız biri değilim,fakat;bu çalışmaya gerçekten emek verdiğinizi düşünmüyorum.
ben grafiker değilim.yani bu işin içinden birisi olmadığım halde dışardan bakan bir insan gözüyle yorum yaptım.bana göre "ANLAMSIZ" ve "BOŞ".zaten nacizane fikrim diye de belirttim.herkes benle aynı görüşte olmayabilir..

contess

🏅Acemi Tasarımcı🏅
saygı duyuyorum laf değil söz istiyorum ... uzatılsın istemiyorum yorum yazmayın...

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
İyi fikir bence dövme falan da yapabilirsin kardeşim. :mutluluk:

S40

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kırışmış bölümlere dümdüz koymuşsun o biraz kötü olmush .D

deformasyona ugratsaydın olurdu
nike adidas puma gibi markalar koysaydın
o terliğin ilginç bi tanıtımı gibi olurdu
düşünce güzel ancak yapılan iş özentisiz olmush

kolay gelsin..

S40

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ayak yapmısh arkadaş :D

contess

🏅Acemi Tasarımcı🏅
:rofl::rofl::rofl: Cidden dedeğiniz gibi pek fazla uğraşmadım :) aklıma geldi yapıyım dedim :) şimdi buna benzer bir tane daha yapıyorum :) arkadas yazmış ya ne ki bunlar çok güldüm "markaların artık ayak altında olduğunu sunmaya çalıştım basit bir çalışmayla :)