Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Gothic Girl Illustrasyon Çalışmam

oomlet

🌟Usta Tasarımcı🌟
Benim fikrim çalışmanın corel gibi bi programda yapılmış olmasından dolayı emek verilmiş bir çalışma ki aslında fena da görünmyor özellikle dil kısmın daki renk geçişine bayıldım; çünkü böyle bir çalışmayı sen illustrasyon destekli bir programında yapmamışsın.
Öte yandan burun kısmını hiç beğenmediğimi belirtmek istiyorum ve corelde bunu yapıyorsan
birde photoshopda denemeni ve ışık üzerinde çalışmanın bence sana daha çok eğlenceli çalışmalar çıkartabileceğini düşünüyorum
Kolay gelsin...

NRKZ

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Benim fikrim çalışmanın corel gibi bi programda yapılmış olmasından dolayı emek verilmiş bir çalışma ki aslında fena da görünmyor özellikle dil kısmın daki renk geçişine bayıldım; çünkü böyle bir çalışmayı sen illustrasyon destekli bir programında yapmamışsın.
Öte yandan burun kısmını hiç beğenmediğimi belirtmek istiyorum ve corelde bunu yapıyorsan
birde photoshopda denemeni ve ışık üzerinde çalışmanın bence sana daha çok eğlenceli çalışmalar çıkartabileceğini düşünüyorum
Kolay gelsin...

çok teşekkür ederim..

bi tip çalışmalar yapabilmek için yeterli bilgiye ve donanıma sahip değilim henüz.. gölgelendirme ve ışık denedim ama corelde hatlar keskin olduğundan bilinçsizce verilen gölgeler vs.. yapmacık duruyor.. Pshopta aksine orta yolu bulabiliyorsunuz... Bu çalışmada özellikle hiçbir örneğe bakmadan zihinden çizmeyi denedim bakalım olabilecekmi diye.. photoshopda şüphesiz gölgelendirmeler ışık vs çok daha gerçekçi olacaktır fakat benim amacım bu tip çalışmaları corelde yapmak.. birazda grafink arkadaşımın belirttiği gibi cartoon a daha yakın çalışmakda şu an ilgimi çekiyor.. :) eğer buna tam olarak illustrasyon denmiyorsa adı ne ise o olsun :)

bu arada sunum hiç iyi değil farkındayım :) hele çerçeve çok basit.. dediğim gibi çok acele ediyorum sanırım paylaşmak için :) yakında burada bir portfolyo oluşturup özenle yaptığım çalışmaları itina ile sunucam inş :D