Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Gothic Grup Logotype

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
immortal'ın albüm kapaklarına benzemiş başarılı ama daha çok örnek incelemelisin bence...

immortalın album kapagını görmedim. Zaten fotograftakide benim yaklaşık 6 sene önce web camle çektiğim basit bir fotograf :). teşekkürler.

gothic font çalışmalararında belirli imgeler kullanmak istiyorsan illa yerinde kullandığın taktirde çok başarılı olacaktır benim fikrim haç k harfinde durmamış ancak logo dersen o başka ikisi arasında fark vardır font ve logoyu karıştırmıyalım logo olarak başarılı olabilir ve hoş durabilir ki bence logo olarak yeterince başarılı ancak font dersen k harfinin okunuşunu bozar durumda o zaman olmamış derim iyi çalışmalar...

Font demedim bu bir logotype başlıktada yazdıgı üzere.. Ancak logolaştırılmış olan bu fontu ben yaptım dedim sadece.. Font yapmış olsaydım sanırım A'dan Z ye kadar bütün harfler olmalıydı. Başlığı tam olarak okusaydınız keşke..

sepultura666

🌱Yeni Üye🌱
güzel bi çalışma metalci dostum :) yanlızca biraz daha deayh yapabilirdin özellikle y harfi biraaz daha yazılara yaklaşık olsa daha iyi olurdu 1. pek güzel olmamış

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
güzel bi çalışma metalci dostum :) yanlızca biraz daha deayh yapabilirdin özellikle y harfi biraaz daha yazılara yaklaşık olsa daha iyi olurdu 1. pek güzel olmamış

tasarımın benim tarzımla alakası yok.. :) Bu tarzda olması istendiği için bu tarzda yapıldı. :) teşekkürler yinede..

captivity

🌱Yeni Üye🌱
eğer yazı okunmuyorsa tipografi sorunlu demektir. biraz stroke olursa yada biraz ışık kullanırsan daha ayırdedici olabilir tabi yazının ideolojisini bozmak istemiyorsun normal olarka o halde gotik nesneler kullan derim kan gibi yada aşağı doğru süzülen ışık gibi

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
eğer yazı okunmuyorsa tipografi sorunlu demektir. biraz stroke olursa yada biraz ışık kullanırsan daha ayırdedici olabilir tabi yazının ideolojisini bozmak istemiyorsun normal olarka o halde gotik nesneler kullan derim kan gibi yada aşağı doğru süzülen ışık gibi

Bunun bir logo oldugunu anlamadınız sanırım. Bir logoda bu kadar çok detay sizcede fazla olmazmıydı :)

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Kesinlikle T harfi Haç a Benzetilmiş
Keşke Böyle Olmasaydı

Görsel algınız baya garip geldi bana :) Eğer baştaki T harfiyse yandaki eklenti nedir sorarım size? acaba K harfiğ bilinçli olarak "HAÇ" a benzetilmi olabilirmi,* Keşke böyle olmasaydı dediğiniz şey nedir? amaç buydu zaten

captivity

🌱Yeni Üye🌱
hmm logo içinse haklısın içerik yazı sandım ama anlamak için gözü çok zorlamak gerekiyor