Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

göz altı kremi afiş çalışması

firlama35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
12759373.jpg

59629951.jpg

12441068.jpg

94408861.jpg

Göstermek istediğin resimler bunlardı galiba. Yardımcı olmak istedim. :)

Bu arada ilk iki çalışmayı beğendim üçüncü çalışma olmamış bence çünkü orda her an ameliyata girmeye hazır bir doktor (yada hemşire herneyse) görünüyor, bu yanlış bir izlenim oluşturabilir diye düşünüyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

immortale

🌟Usta Tasarımcı🌟
Kesinlikle ilk iki çalışma hoş duruyor.
İlk çalışmadaki bayanın gözü kırışıklık değil de göz altı torbası gibi duruyor, bence demlenmiş paket çay koysa geçer :D

Şaka bir yana emeğine sağlık. 3. ve 4. çalışmaların üzerinde biraz daha düşünmelisin.

demoN

👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşın yorumuna katılıyorum:) İlk iki çalışma gayet iyi.Elinize sağlık..

omerve

🌱Yeni Üye🌱
bncde ilk çalısma çoookk güzl olmsss kullancaksan onu kullan...eline sağlık..

redarch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bende ilk çalışma diyorum...:)

kgozde

🏅Acemi Tasarımcı🏅
birinci çalışma bence nedense ikinci bana küresel ısınmayla ılgili gibi geldi daha cok

gunesinkizi

🏆Pro Tasarımcı🏆
1. ve 4. çalışma diyorum.emeğinize sağlık...güzelll

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
1. çalışma üzerinde çokça çalışılırsa başarılı bir ilan olacaktır.

firlama35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yorumlarınız için çok ama çok teşekkürler. Bende resimleri yükleyemediğimden hiç bakmamışım.. Affınıza sığınıyorum...
Özellikle TRY arkadaşım; Çok SAOL... Benim için zaman harcamışsın...
Hepinize kolaylıklar...

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Fikirler güzel ama uygulamalar başarısız. Çakma photoshop uygulamaları. Photoshopu daha yakından tanıyın bence. Cin olmadan adam çarpmayın ;)

firlama35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Fikirler güzel ama uygulamalar başarısız. Çakma photoshop uygulamaları. Photoshopu daha yakından tanıyın bence. Cin olmadan adam çarpmayın ;)

Çakma photoshop uygulamaları ile ne demek istediniz anlayamadım. Tabiki belkide sizin kadar iyi kullanamıyoruz ama rencide etmek yerine tavsiyede bulunsanız daha hoş olurdu. Burda dahi olduğumuzu söylemiyoruz zaten sadece çalışmalarımızı sunup hatalarımızı düzeltmeyi, düşüncelerimizi ve uygulamalarımızı sağlamlaştırmayı sağlamak için çalışıyoruz. Ayrıca kimsenin ne Cin olduğu var nede adam çarptığı.. Yinede yorumunuz için çok sağolun

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

Bazen yapıcı olmak lazım gerekli değilmi.. Cin olmadan da beş kardeş tadında çarpıklıklar yaşamamak gerekli. Sizinde çalışmalarınızı görmeyi dilerim. Ki laftan çok icraat yaptığınızıda bilelim.. Kısasa kısas diye düşünmeyin, eleştiri veya yönlendirme herdaim olmalıdır amaçta bu zaten..Ama ben buyum demelisiniz ki, eleştirdikleriniz hatalarından ders alıp farklı uygulamalara yönelmeliler..

Çalışmaya gelince, üstüne biraz daha düşseydiniz daha iyi iş çıkabilirdi..Yapılan uygulamalar çakma değil, sadece yetersiz kalmış durumdalar..Eski bir çalışma ve konu olduğundan şu an ne gibi bir yönlendirme ve eleştiri yapılabilir oda ilginç bir durum. Yine de uğraşınıza değdiyse sorun yok ama, tasarı aşamasındaysa ve sürümcemeye girdiyse, alternatif yaratmak için araştırmaya ve gözlemlemeye devam etmelisiniz.

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
Gereksiz yorumlar silinmiştir.

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ben hiçbirine beğenemedim. Nedenlerine gelecek olursak:

1-) At kestanesi özü kavramına neden bu kadar vurgu yapılıyor. Biz mesela bir ilaç alırken üzerinde neler oluğuna mı bakıyoruz yoksa ne işe yarayacağına mı? Ha reklamlarda bu kavramlar neden kullanılıyor o zaman diyeceksin? Orada ifade edilen şeyler bu tip ürünlere ilgi duyan herkesin bileceği temel şeyler. Hem at kestanesi toplumda ne olarak biliniyor bilmiyorsun galiba. Ben şimdi burada söylemek istemem ama hepte iyi bir anlamda kullanıldığını söyleyemem. Cem Yılmaz "Arag" filminde bundan bahsediyor.

2-) Sonra cilt kremi ile göz altı kremi birbirine karışmış görünüyor. Cilt bakım ürünü mü (nemlendirici gibi) yoksa sadece göz altındaki kırışıklıkları önleyici krem mi? Ben tam olarak anlayamadım.

3-) Güzel dediğiniz 2. çalışmada kremin ne işe yaradığı bile yazmıyor. Aklıma Tema çevre koruma afişleri geldi hemen Allah' tan krem var da o biraz çevre afişlerinden ayrılmasını sağlamış. Orada da kremi toprağa damlatıyorsunuz yeşillikler çıkmaya başlıyor. Cidden ne diyeceğimi bilemiyorum. Yani aynı etkiyi yüzdede mi bekliyoruz. Belki ölmüş hücreleri yenileme anlamında birşeyler düşündünüz ama bakıldığı zaman o etkiyi vermiyor.

4-) Yine beğendiğiniz 1. çalışmada o kadar çok parlatma efekti kullanmışsınız ki kadının yüzü doğal bir şekilde o hale gelecekmiş gibi durmuyor. Nivea reklamları falan geldi aklıma oradaki aktörler ne kadar da doğallar. Kremi kullanmış ve başka hiçbirşey yapmamış, herhangi bir makyaj hilesi kullanılmamış ve kırışık ve morlukları gitmiş gibi duruyor ve inandırıcılığı artıyor. 1. çalışmadaki bayanın yüzü bana hiçte doğal gelmiyor doğrusu. Hatalar böyle uzayıp gidiyor...

Kumru75

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba Grafik kursuna gidiyorum.. ıllustrator programında afiş yapacağız fakat ben resim kesip yapıştıramıyorum arkadaşım photoshop ta kesip yapıştırmamı önerdi ve dediği gibi yaptım ve ıllustrator deki çalışmama yapıştırdım ama kenarlarda beyazlık var ben bunu nasıl yapıcam lütfen bana yardımcı olun..Şimdiden Tşkler...