Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Göz Sağlığı Merkezi Kurumsal

sare

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
twitter.com
gozsagligi.jpg

15 dk. da yapılmış bir çalışmadır. Gözü başka bir çalışma için çizmiştim fakat baka versiyonunu kullandım. Bu da boşta kalmasın diye böyle bir çalışma yaptım. Beğeninize sunuyorum, yorumlarını bekliyorum:)

Benzer konular

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
Elinize emeğinize sağlık kusura bakmayın ama ben beğenmedim çok yalın zayıf bir çalışma olmuş.

ajansmert

🌟Usta Tasarımcı🌟
bir göz sağlığı merkezi çok sade bulacaktır,sağlık daha ciddi ve daha detaylı çalışmalar isteyebilecek bir sektördür.Yaptığınız bir çalışmayı boşta kalmasın diye başka uygulamalara adapte etmek yerine,yeni çalışmalar yapabileceğinize inanıyorum.

basmanyak

🌱Yeni Üye🌱
Çok sade be abi bir arkaplan falan yapsaydın daha değişik olurdu sanki :) kusura bakma benim düşüncem bu.

sare

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
twitter.com
Elinize emeğinize sağlık kusura bakmayın ama ben beğenmedim çok yalın zayıf bir çalışma olmuş.

Teşekkür ederim öncelikle. Neden kusura bakayım 15 dk da yapılmış bir çalışma için böyle eleştiriler alabileceğimi düşünüyordum zaten.

sare

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
twitter.com
Çok sade be abi bir arkaplan falan yapsaydın daha değişik olurdu sanki :) kusura bakma benim düşüncem bu.

Yukarıda da belirttiğim gibi 15 dk da yaptım:) Evet arka plan düşünebilirim. Uykusuz halimle bu kadar düşünebildim Tekrar uğraşacağım. Teşekkürler yorum için..

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
Arka plana attığınız logoyu bence renkli değilde çok açık gri tonlamalarda kullansanız hoş olabilir hani:)