Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Göz Taraması

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Çok güzel yaaa:D çıkaramadım hangisi daha hızlı dönüyo:D
Şaka bi yana espirisi yerinde bir Çalışma olmuş Emeğinize Sağlık:)

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
-Arka fon neden yeşil? Çalışma havası itibariyle TEMA vs gibi bir yere ait çalışma izlenimi yaratıyor, doğa afişlerinde çok sık kullanılan bir tonlama olmuş.

-Gözlük çizimi espiriye uygun olsun diye böyle çizilmiş, ancak son derece itici duruyor , kaldıki espirisi ne?

Yani gözlüğü takan kişi hangisinin daha hızlı döndüğünü söyleyecek yada bu bir yanılsama, dönen bişi yok mu diyecek, iyide gözlüğü neden taksın?

Bukadar arkadaşın anladığı nedir? göz taramasına gidenlere gözlük taktırıp hangisi daha hızlı dönüyor diye sordukları mı? ayrıca neden gözlük?

Göz taraması esnasında yapılan işlemleri biliyor musunuz aceba?

Gözlüğü taktığımızda (ki hala neden taktığımızı anlamış değilim) B rakamı ters görünecektir, içten bakıyoruz çünkü

-Mantık tekrar elden geçmeli diye düşünüyorum,ayrıca alt alanda afişten kopuk beyaz bir alan yaratmak çokta estetik bir uygulama olmamış, onunn yerine arka zemin komple beyaz çalışılabilirdi, kenara a bir çerçeve konulurdu, alt alandaki yazı ve logolarda sırıtmazdı.

-Hangisi daha hızlı dönüyor espirisi güzel, ancak gözlüğün bununla hiçbir ilgisi olduğunu düşünmüyorum...

Tamamı şahsi düşüncelerimdir, açıklarsanız sevinirim.Teşekkür ederim, iyi çalışmalar.

hayalzamanı

🌟Usta Tasarımcı🌟
Öncelikle gerçekten incelediğin teşekkür ederim. AMA
Her gördüğün yeşilde TEMA vakfınımı hatırlıyorsun, Yeşil doğa afişleri dışında kullanılamazmı?, Gözlük çizimine gelince çok düzgün olmamasının sebebi seninde dediğin gibi insanlar bunu gözlerine alıp takmayacaklar ters düz meselesi diye bisey yok. Ve bu göz yanılsamasının ciddi bir rahatsızlık ya da bunun bir test olmadığını sadece eğlenceli ve dikkat çekici bir görüntü olduğunu belirtmek adına böyle gelişigüzel bir çerçeve çizdim. Geri kalan yorumun senin tarzınla alakalı Tekrar Teşekkür ederim.

spider2001

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ben bayıldım harika bir fikir ve harika bir tasarım

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Hangisi daha hızlı dönüyor kısmına biraz daha özenme, gölge veya daha vurgulu bir çalışma yapılabilirdi..Test uygulaman güzel, fakat açıklama kısmı gerçekten küçük yapmışsın..Şaşı bak şaşır gibi..

Ama fikirsel olarak gerçekten başarılı..Tebrik ederim:)

Rüveyda SALIK

MissGraphic
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
A'ya bakınca B, B'ye bakınca A dönüyor. =) Sanırım... :)
Bunun bir benzeri mail yoluyla ulaşmıştı bana, göz tarama testi diye.
Afişe güzel uygulamışsın.
Ellerine sağlık.

sirhenry

🏅Acemi Tasarımcı🏅
guzel ama çerceve cizimi cok kotu yoksa model olarak çok hoş...

derya_d13

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Zamanında aynı şekiller bana mail olarak gelmişti.. ve o yuvarlakların dönmesi ile ilgili şöyle bir not vardı..
"Resimdeki çiçeklerin dönme hızı sizin ne kadar stresli olduğunuzun göstergesi bu test amerikadaki hapishanelerde mahkumların stres değerlerini ölçmek için kullanılıyormuş dönme hızı arttıkça stresinizi yoğunluğuda artıyor.yada hiç dönmüyorsa fazla stresli değilsiniz."

Göz sağlığına dikkat çelikmiş burda.. yine de fikir güzel..
Bir de en altta ki yazıların minik yazılmasının da ayrı bir anlamı var sanırım..
Okuyamayanlar bu taramadan geçmeli.. okuyabilenler (misal ben) tarama yaptırmasa da olur.. yanlışsam düzeltin.. :)

hayalzamanı

🌟Usta Tasarımcı🌟
Eğer kücük yazıları okuyan her göz sağlıklıysa yaptırmayabilirsin ama bu konuda bilgili değilim :) yorumun için teşekkürler ayrıca verdiğin bilgiler içinde teşekkür ederim :)

adnmelih

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arka fon yeşil iki tonda gradienti tercih et.Yeşil renk dikkat çekici ama tonları da bir daha elden geçir son olarak gözlükler demeye ihtiyaç bile duymuyorum.Farklı dokuda iki obje gibi duruyor.Düşünce güzel, özellikle bu tarz göz yanılsamalarını kullanman afişin ayrı bir çekici tarafı.Ellerine sağlık...