Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
teşekkür eden arkadaşlar gizli içerik yok bişi yok.. önce bir indirin bakın sonra teşekkür edin zaman kaybından başka bişi diil bu başlık.. dosyalar boş ve sahte arkadaş sadece point toplayıp premium hostin almak peşinde..
teşekkür eden arkadaşlar gizli içerik yok bişi yok.. önce bir indirin bakın sonra teşekkür edin zaman kaybından başka bişi diil bu başlık.. dosyalar boş ve sahte arkadaş sadece point toplayıp premium hostin almak peşinde..
ister gör ister görme 1 trilyon nick ve mail bulur yine gelirim.. :rofl:
madem iş yapcak düzgün yapsın insanlık hali dalgınlık kafada bi milyar iş ve zaman daralmış tasarımlar içindeyken doğaldır layer visibility nin aktif yada pasif olmaması.. sen sil yine gelicem ben :rofl:
Sizin başka işiniz yok mu bu tür çocuksu işlerle uğraşıp hem kendi vaktinizi hem başkalarının vaktini alıyorsunuz.Yaptığınız davranış hiç hoş değil, umarım en yakın zamanda anlarsınız. ------ Konuya gelince; çok hoş bir paylaşım teşekkürler Gökhan TEKİN.
Kurallarımıza uyduğunuz anda sitede dolaşabilir faydalanabilirsiniz. İster 1000 ister 10000 tane kullanıcı adı alın bu bizi ilgilendirmez tespit edildiği an 10000 tane kullanıcı adı alsanız bile hepsi tek bir kullanıcı adı yapılarak siteden uzaklaştırılırsınız.
layerlerin gözlerini kapatıyorki fotoğrafların mb azalsın uploadı kolay olsun bilmeden asılsız asılsız konuşmayınız lütfen bu siteye saygıya davet ediyorum ...
arkadaşlar kusura bakmayın devamlı corel kullandığım için photshotan pek anlamıyom bu layerleri mi gözlerimi nasıl açacaz. bende resimler boş gözüküyor yardım lütfen