Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Gözlükçü Takvim Çalışması

orkan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Henüz tamamlanmamış bir çalışma.Çerçevelerden fışkıran Orca ve Sörfçü müşterinin fikri."Bakışlarınızı değil,gözlüğünüzü değiştirin" şeklinde bir slogan eklenecek.Slogan da müşteriye ait.Farklı sloganlar yada tasarım tavsiyeleri için yorumlarınızı bekliyorum...teşekkürler

takvim4qo1.jpg

Benzer konular

puhuma

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.grafikerler.net
Arkadaki degrade sıradan, çamurlaşmış; çözüm, daha kontrollü renk ve geçişi sağlanabilir. Img ın yönü sola oldugu icin sol espası sağa göre biraz daha fazla olması kompozisyonun rahatlamasını sağlayacaktır. Çözüm: sağa dayalı soldan biraz küçülebilir. Aynı şekilde logo küçülebilir. Bunların dışında fikir, slogan ve manipulasyon başarılı. Aşağıda acele bir örnek yaptım, faydalı olabilir.
kolay gelsin...

takvim4qo1ry4.jpg

Son düzenleme:

kahin23

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
milletin ortak gülme noktası bu olur. müşteriyi vaz geçir dostum bari çalışmanın altında grafiker matbaa reklamı olmasın. iyi çalışmalar.

h.salma

🌟Usta Tasarımcı🌟

aDoBe

🏆Pro Tasarımcı🏆
milletin ortak gülme noktası bu olur. müşteriyi vaz geçir dostum bari çalışmanın altında grafiker matbaa reklamı olmasın. iyi çalışmalar.

arkadaşım bukadar güzel ve boş yıkıcı eleştirilerini anlayısla karşılamaya çalışıyorum ama kusura bakmada eleştirdiğin nerde önerilerini veya senin fikirlerinin yer aldığı bir kaç örnek sunsan daha iyi olmaz mı......

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
kahin23 mesajlarında seni nezakete davet ediyorum. Gülmek eğlenmek istiyorsan bununla ilgili bölümlerimiz var.
Rica ediyorum biraz daha ciddi ol.

orkan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
teşekkürler arkadaşlar yorumlar için.Kahin sana da teşekkür ederim.Yapıcı bir eleştiri değil ama yine cevap yazma zahmetinde bulunmuşsun...tavsiyelerin için teşekkürler puhuma.Dikkate alıcam...

eymi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
slogan kesinlikle değişmeliii;)

aDoBe

🏆Pro Tasarımcı🏆
slogan kesinlikle değişmeliii;)

tamam değiştir o zaman dostum... senin fikirlerinide görelim...

yeni üyelerimizi bu şekilde bize katılması sevindirici ama daha ileri ggidebilmek için lütfen önerilerde getirelim...

kolay gelsin

lionbird

🌱Yeni Üye🌱
kahin23 neden böyle bir aşağılama yoluna gidiyorsun. Bu arkadaşımız özgüveniyle çalışmasını bizlere sunmuş ve yorum yapmamızı ve eksiklerini gidermeyi amaçlamakta. Eğer o özgüven sende varsa sende at çalışmalarını yardımcı olalım.Tamammı? Orkan kardeşim ikinci çalışma daha iyi bence. Bunu üzerine yoğunlaş ve kendine bir konsept belirle, daha iyiyi bulacağından eminim.. İyi çalışmalar...

firkete

🏆Pro Tasarımcı🏆
gözlükle bu afişin arasında bir ilgi kuramadım. ancak temel her şey müşteri ait olduğu için pek fazlada bir şey denemez diye düşünüyorum.