Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Grafik işleriniz ucuza ve itinayla yapılır... - Türkiye Geneli

Mcdarks

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Grafik işleriniz ucuza ve itinayla yapılır...

Program/Seviye: CorelDraw / İleri Düzey
Photo Shop / İleri Düzey
Indeslng / Oldukça iyi :)
İllüstrasyon / Oldukça iyi :)
After Effects / İleri Düzey

Çalışma Şartları: Serbest Çalışan (Freelancer)

Referanslar: Referanslarımı isteğe göre e-mail olarak atarım

İşle ilgili açıklama: Çoğu işlerde ücretlendirme sabittir. İsteğe göre baskı da yapılır. İşe baskı da eklenirse baskıya göre ek maliyet olarak değerlendirilir. Fakat sadece tasarım olacak olursa fiyatlarımız işlere göre sabittir. (Kartvizit, Afiş, Broşür, El ilanı, Davetiye, Gazete, Photo Shop, Kısa Metrajlı Film, vs..)
Ödemeler :
Akbank
İş Bankası
Garanti
Yapıkredi
HalkBank

E-posta: efredan@gmail.com

Hezarfen

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

İlanları - ya da da takip edebilirsiniz.

Alıntı Mesajın faydası! | E-ticaret nedir? |
thread_lock_new.gif
İlan kapatmak!

Önemli Hatırlatma:
Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır. Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.

5million

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Daha Photoshop'un nasıl yazıldığını bilmiyorsun gelmiş ileri düzeyden bahsediyorsun arkadaş sana iki soru sorarım cevabını google'da aratsan bulamazsın...

Mcdarks

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Aradaki bir boşluğun lafını yapabilecek kadar boşluklar içinde yaşayan boş bir insanın böyle boş bir yorum atabileceğini düşünemedim kusura bakma :cool:

5million

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hadi onu boşlukla yırttın '' İllüstrasyon / Oldukça iyi :) '' bunu nasıl kıvırıcaksın merakla bekliyorum:)

5million

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hazır gözüme çarpmışken ben şunuda peşin peşin yazıyım bari ''Indeslng / Oldukça iyi :)''

bence sen önce bu yazılımların nasıl yazıldığını sonra nasıl telafuz edildiğini öğren sonra gel iş ara adama gülerler la :D

Mcdarks

🏅Acemi Tasarımcı🏅
:D :D :D ne yazıcaktım acaba üstad öğret bana gerçi tartışmaya bile girmeye gerek yok ama sen eğlenceli geldin :D :D hadi öğret bakalım :D :D :D :D

Mcdarks

🏅Acemi Tasarımcı🏅
:D :D :D :D ilahi 5million bırak 5 million u 1 million luk değer bile sarf etmiyorsun benim için sen konuş dur ben dinliyorum :D