Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

grafik öğrencisiyim iş arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

grafitunç

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ankarada maltepe de oturuyorum grafik ajansında yada matbaa da çalışmak üzere iş arıyorum.grafik ve fotoğrafçılık bölümü lise 4. sınıf öğrencisiyim.staj yapıyorum para alamıyorum ekstra iş alıp yapmak istiyorum.kendimi göstermek istiyorum.

photoshop,freehand,fireworks programlarında iyiyim.corel,illistratör,flaş programlarında orta dereceliyim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

MONASTERY

👑Efsanevi Grafiker👑
İş Veren ve İş Arayan ilanları hakkında genel hatırlatma:

Grafiker arkadaşlar ya da işverenler:

Sitemiz de iş/çalışan bulma ilanlarınızı bırakabilirsiniz.

Yeteneklerinizi ilk bakışta gösterebilmek için ilanlarınız aşağıda ki örneğe göre yapılırsa daha anlaşılır olursunuz.

İş arayanlar için örnek:

— Yaşadığınız şehir:
— Kullandığınız programları ve seviyeleri:
— İş deneyimi ve içeriği:
— Site sayfalarında sunabileceğiniz bir kaç görsel örnek referanslarınız:
—Kendiniz hakkında açıklama:

İşverenler için örnek:

— Firma ismi:
— Çalışma şartları:
— Aranılan kişinin özellikleri:
— İşin mahiyeti:

• Genel forum kuralları, İş arayan ve İşveren bölümleri içersindeki konularda da geçerlidir.
  • Lütfen ilanda istenilen özelliklerde iseniz mesaj yazınız. İlanla alakasız mesajlar haber verilmeksizin silinecektir.
  • Sitemizin kurallarınca ilanlarınıza kesinlikle, msn adresi, e-mail adresi, internet adresi, adres ve telefon bırakmayınız.
  • Sizlere P.M. (Özel Mesaj) yolu ile ulaşılacaktır.

Gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz.

grafikerler.net yönetimi

grafitunç

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
freelance yada fulltime iş arıyorum.Tasarımlarım görülmeye değer.

Ankara oturmaktayım.

Freehand: çok iyi derecede
Photoshop: orta derecede
İndesign:eek:rta derecede
İllüstratör:iyi derecede
Firework:çok iyi derecede
Flash:eek:rta derecede
Office programları:iyi derecede
kullanmaktayım.
Coreldraw:az bir bilgim var.
Çok İyi derecede Mac ve Pc kullanıyorum.
Program dilleri:Türkçe, İngilizde

1990 Bartın doğumluyum.Ankarada oturmaktayım.Meslek lisesi grafik ve fotoğrafçılık bölümünden mezun olacağım bu sene.Stajıma Alp Ofset Matbaacılık’da devam etmekteyim.Staj süresince bir çok işim basıldı, satıldı.Matbaa tecrübem var.Freelance olarak işlerde yaptım.Halende yapmaktayım.Başarılı bir öğrencilik hayatım var.Okulum: 100yıl kız meslek ve meslek lisesi’dir.İlgilenenler araştırabilir.Tasarım yapmayı çok seviyorum.

mbdajans

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.mbdajans.com
Referanslarınızı ve iletişim bilgilerinizi bize mail atarsanız projelerimizde çalışmak üzere sizinle tanışmak isteriz...

grafitunç

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Yeni mezun oldum iş arıyorum/Ankara

Meslek lisesi grafik ve fotoğrafçılık bölümünden yeni mezun oldum.Sürekli çalışabileceğim grafikerlik,yardımıcı grafikerlik,stajyer,fotoğrafçı vb. alanlardan birinde çalışmak istiyorm.Kendimi her geçen gün geliştiriyorum.Lise mezunuyum ama boş mezunlardan değilim.Piyasaya freelance olarak işler yaptım.Halende yapmaktayım.Staj yaptığım matbaada bir çok işim basıldı.İsteyenler araştırabilirler.Stajımı kaliteli bir potföyü olan Alp Ofset Matbaacılık diye bir matbaada yaptım.Matbaacılık konusundada bilmem gerekenleri burası sayesinde öğrendim.

TUNCEL YILDIRIM​

1990 bartın dogumluyum.Meslek lisesi grafik ve fotoğrafçılık bölümünü bitirmek üzereyim.Bir an önce kendi tasarımlarımdan söz ettirmek, istiyorum.tasarımlarım oldukça iyi.her geçen gün yeni şeyler öğrenip kendimi dahada geliştiriyorum..kaliteli portföyü olan bi matbaada staj yaptım.iş nasıl ilerler iyi biliyorum.kararlı ve azimliyim.mac ve pc kullanıyorum.ANKARA/MALTEPE de oturuyorum.

freehand: çok iyi
photoshop:iyi
illüstratör:iyi
indesign:eek:rta
fireworks:çok iyi
flash:eek:rta
corel:yeni başladım
office programları:iyi derecede kullanmaktayım.

turkuazdesign

🌱Yeni Üye🌱
bana ınternet uzerınden,benım tabela ıslerımı tasaryabılecek bı arkadas gerekıyo..eger arzu edersen ve fıyatta da anlasırsak tebele ıslerımı yapabılırsın..

ersu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ankara'nın komşusu Aksaray iline gelebirsen mesaj at lütfen.

grafitunç

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
geçerlilik süresi dolmuştur.

grafitunç

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ilan geçerli değildir.kapatılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...