Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar o film şeridinin içinde sergilenen resimlerden bazıları olcak,bide yeni farkettim tarihin yanında bir çizgi var,pcyi formatladım photoshop yüklenmiyor o yüzden düzeltemiyorum mazur görün Değerli yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
bence lens olayını kaldır Yılsonunda Y kopuk duruyor espas hatası var bu arada film şeridinde resimlerde grafikle alakalı bir resim göremedim....Karakterinde değişmesi gerekiyor daha iyi bir çalışma olabilir iyi çalışmalar başarılar
bence lens olayını kaldır Yılsonunda Y kopuk duruyor espas hatası var bu arada film şeridinde resimlerde grafikle alakalı bir resim göremedim....Karakterinde değişmesi gerekiyor daha iyi bir çalışma olabilir iyi çalışmalar başarılar
Yorumunuz için teşekkür ederim ama dedimya film şeridinin içinde çalışmalar olacak pcyi mecburen formatladığım için yarım kaldı sizden değişik fikirler alırım die düşündüm çalışma bitmeden,yorumlarını dikkate alacağım tekrar teşekkür ederim kardeşim