Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

grafik tablet almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

xxhamachixx

🌱Yeni Üye🌱
selam arkadaslar
öğrenmek istediğim birkac soru vardı,yardımcı olursanız sevinirim.
öncelikle grafik tablet almak istiyorum ancak ne model, ne marka, nasıl bir özellikte, ne çözünürlükte bir cihaz almam gerekiyor beni aydınlatırsanız çok sevinirim. Ayrıca bı cihazda Adobe, Corel, 3dsMax gibi programları yüklememizmı gerekıyor yoksa içerisinde yüklü olarakmı alınıyor.
Açıkçası bu konuda hiç bilgim yok.bilgilerinizi bana aktarısanız tablet almayı düşünüyorum...

Teşekkürler

tarzan45

🌟Usta Tasarımcı🌟
selam arkadaslar
öğrenmek istediğim birkac soru vardı,yardımcı olursanız sevinirim.
öncelikle grafik tablet almak istiyorum ancak ne model, ne marka, nasıl bir özellikte, ne çözünürlükte bir cihaz almam gerekiyor beni aydınlatırsanız çok sevinirim. Ayrıca bı cihazda Adobe, Corel, 3dsMax gibi programları yüklememizmı gerekıyor yoksa içerisinde yüklü olarakmı alınıyor.
Açıkçası bu konuda hiç bilgim yok.bilgilerinizi bana aktarısanız tablet almayı düşünüyorum...

Teşekkürler

Siz eğer bilgisayarın programla gelip gelmediğini soracak seviyedeyseniz tablet almadan önce o programları iyice bir öğrenmenizi tavsiye ederim ben. Program bilmeden ne yapacaksınız ki tableti?

ayrıca programlar bilgisayarla gelmez. Siz kurarsınız programlarınızı...

xxhamachixx

🌱Yeni Üye🌱
program bilgilerim çok iyi düzeyde zaten..o konuda sıkıntım yok.tablette içerik bilmedğim için nelere dikkat etmeliyim neler önemli öğrenmek istedim

burak kara

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.buka-limon.deviantart.com
Photoshop ile corel painter programlarını (muhteşem ikili) birlikte kullanabilirsin. Bunun yanısıra ekonomik bir ürün tercih edeceksen Wacom'un "Volito" su yada daha iyisi "Bamboo" yu öneririm. Biraz daha para ayırırsan intuous serisi iyidir. Ama kartvizit ebatı A6 olanı değil en A5 ebatında olması daha iyidir. A4 zaten iyi bir bilgisayar fiyatına. Uc Logic fiyatlar konusunda çok uygun, yaptığı iş aynı ama malzeme kalitesi epey fark ediyor.

burak kara

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.buka-limon.deviantart.com
Arkadaşım wacom konusunda biraz şikayetçiyim. Türkiye ayağı biraz malzeme temininde sorunlu. Aylardır bir çizim alanı getirtemediler. İlgili davranıyorlar, yalan yok, şimdiye kadar görüştüğüm en ilgili çalışanlara sahipler. Mail ve telefonumu aldılar kalem için uç temin ederken çok yardımcı oldular, ama çizim alanında neredeyse 6 aydır tık yok. Buralarda da (forumda) aramaya başladım mereti. Yeni versiyonlara ekstra buton ve çevirme aparatı ekleyen sivri zekalılar ürünün yanında bir yedek çizim alanı koymamışlar. Bir merak ettiğim konu da A5 boyunda bir plastik parçasına o zamanlar 135tl fiyat çekmişlerdi, şimdi ne kadar oldu çok merak ediyorum. Kısacası çok güzel alet, ama biraz sıkıntısı var.

duveil

🌱Yeni Üye🌱
Çok fazla beklemenize gerek yok ebayden 15 gunde geliyor.Yada yurt dışında tanıdıgınız biri varsa oda size gönderebilir.
küçük bir ayrıntı 16:9 bir tablet bana daha kullanışlı geldi.o yüzden tavsiye ederim.

Turkaslan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Peki arkadaşlar en iyi ve profesyoneli hangi markadır ve fiyatı ortalama nedir ?