Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Grafik tablet çalışması

sadikbilcen

🏅Acemi Tasarımcı🏅
pf1209 +ps3 çizgiroman çalışması

117811.jpg

768122.jpg

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
güzel olmuş elinize sağlık...

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Grafik çok güzel olmakla beraber ben kurgu ile ilgili birkaç şey söylemek istiyorum. Mesela her taraftan mermi geliyor, çizmeye çalıştığınız kişi de Max Pane diyelim ki, O' da yaralı ve alışık olduğumuz uçarak atışını yapmış gibi, silahından dumanlar çıkıyor. 1-) Silahtan çıkan duman çok aşırı olmamış mı ve Max Pane nereye ateş etti, ateş ettiği ve neden silahının yönü baktığı tarafa doğru değil. Ben düşmüş olsam, silahımı önüme alarak düşerim, yani kurgum yanlış olabilir belki ama duruşunda bir gariplik sezinledim ben. Bir diğer husus da ceketinin kat izlerinde. Üzerinde smokin tarzı arkası uzun birşey varmış da düşünce arkaya doğru dalgalanmış gibi görünüyor. Yani o da bana garip geldi. Bacak arasında da birşeyler geçiyor ve ne olduğunu henüz çözemedim. Ama çizim kabiliyetinin çok iyi olduğunu söylemeliyim. Umarım yorumumu yanlış anlamazsın.

sadikbilcen

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Grafik çok güzel olmakla beraber ben kurgu ile ilgili birkaç şey söylemek istiyorum. Mesela her taraftan mermi geliyor, çizmeye çalıştığınız kişi de Max Pane diyelim ki, O' da yaralı ve alışık olduğumuz uçarak atışını yapmış gibi, silahından dumanlar çıkıyor. 1-) Silahtan çıkan duman çok aşırı olmamış mı ve Max Pane nereye ateş etti, ateş ettiği ve neden silahının yönü baktığı tarafa doğru değil. Ben düşmüş olsam, silahımı önüme alarak düşerim, yani kurgum yanlış olabilir belki ama duruşunda bir gariplik sezinledim ben. Bir diğer husus da ceketinin kat izlerinde. Üzerinde smokin tarzı arkası uzun birşey varmış da düşünce arkaya doğru dalgalanmış gibi görünüyor. Yani o da bana garip geldi. Bacak arasında da birşeyler geçiyor ve ne olduğunu henüz çözemedim. Ama çizim kabiliyetinin çok iyi olduğunu söylemeliyim. Umarım yorumumu yanlış anlamazsın.

yorum için teşekürler .artık kimse bu kadar uzun yazma gereği bile duymuyor.Dediklerinizde haklısınız.öylesi bir karalamaydı bu.Arkadaşım Hakan Karabey'in Ümit kaptan diye bir çizgiromanı var , ona katkı için çizilmiş anlık birşeydi.Ama dediklerinizde haklılık payı çok. göndermiş olduğum diğer çalışamalarıma da bakarak ışık tutarsanız evinirim.
Saygılarımla....
Örneğin bu
42762.jpg

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
yorum için teşekürler .artık kimse bu kadar uzun yazma gereği bile duymuyor.Dediklerinizde haklısınız.öylesi bir karalamaydı bu.Arkadaşım Hakan Karabey'in Ümit kaptan diye bir çizgiromanı var , ona katkı için çizilmiş anlık birşeydi.Ama dediklerinizde haklılık payı çok. göndermiş olduğum diğer çalışamalarıma da bakarak ışık tutarsanız evinirim.
Saygılarımla....
Örneğin bu
42762.jpg

Bu çalışma çok daha gerçekçi duruyor. Grafik tablet kullanarak illustrasyon yapabilenlere çok saygım var. Açıkcası bu sitede de bu alandan işin gerçekten piri denilebilecek insanların paylaşımları var. Ben geçen sefer de söylediğim gibi bu konuda çok kabiliyetli olduğunuzu düşünüyorum. Umarım kendinizi daha da geliştirir ve çok çok iyi, adından söz ettiren bir grafiker olabilirsiniz.

sadikbilcen

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İyi niyet ve yorumlarınız için çok teşekkürler.Dediğiniz gibi bu site çok kaliteli bir işe imza atıyor.Bünyesinde gerçekten işinin erbabı insanlar var.umarım onlar gibi çalışmalara imza atabilirim.... Saygılarımla...

alican81

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel çalışma perspektive dikkat edersen daha iy durur o pozisyonda ayağın duruşu daha iyi açıyla çizilebilirdi mermi efektlerinde bzı kısmlarda karekterin önüne geçmiş hatta karekterde bozulmalar yaratmış genel olarak baktığımda eline sağlık

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
Güzel fakat anatomi üzerine biraz daha çalışmalısınız bence..