Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Grafik Tasarım Bölümü Hakkında Yardım?

Mecroza

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.facebook.com
Konu doğru yerdemi bilmiyorum ama burayı uygun gördüm öncelikle bunun için bağışlayın. Düz lisedeyim ve grafik tasarıma oldukça hevesliyim bunu meslek edinmek istiyorum. Sürekli yapılan yarışmalara katılıyorum ve derecelerim var. Afiş tasarımları gibi. Doğru bir karar vermek için bu işi yapanlara sormak istiyorum.

Grafik Bölümü Okuyacağım ve En iyi güzel sanatlar fakültesi hangisidir? En Yüksek taban puanı olan hangisidir? Yetenek sınavlarında nelere tabi olacağım?

Aydınlatabilirseniz ve ufkumu aydınlatırsanız sizlere minnet duyacağım. Saygılarım..

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
en güzel güzel sanatlar fakültesi diye soracak olursan mimar sinan üni. eskişehir anadolu üni. marmara üni. ve gazi üni olarak sınıflandıra biliriz tabi her okulun kendine göre bir eğitim anlayışı vardır oralardan okuyanlar daha iyi yardımcı olabilirler bu konuda
her okulun kendine göre yetenek sınavı vardır ve bunu okulların int. sitelerinden öğrenebilirsin büyük ihtimalle duyurular yapılmış ve sınavlar başlamak üzeredir.
her okul genelde kendine göre bi taban puan belirler yetenek sınavları için ama genelde 4 yıllık barajı aşman yeterlidir
başarılar dilerim

hayalci

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.hayalustasi.com
Sana nacizhane önerim;

bence önce meslek yüksek okuluyla başla ve sonra 4 yıllığa devam et. Gerçek bir usta olmak için öncelikle usta çırak ilişkisi şart bana göre. Uzun sözün kısası üniversiteden çok büyük birşeyler beklememen, eğer tasarım mesleğini öğrenecek isen meslek adamı olmak gerek ama usta bir tasarımcı olmak istiyorsan ozman mesleki eğitimin ardından akademik bir eğitim derim ben.
İyi şanslar