Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

grafik tasarım için seçilecek monitör

xenecroshiner

🌱Yeni Üye🌱
merhaba arkadaşlar

grafik tasarım için monitör alıcam ama nasıl bir monitör almam gerektiği konusunda kararsızım.

seçeceğim monitörün özellikleri ne olmalı

apple cinema display monitörler gayet kaliteli görüntü vermektedir yalnız biraz pahalılar.

kriterlerim en az 22" ve 16:10 format ve LCD

bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. eminim birçok arkadaş CRT almamı önereceklerdir ama CRT çok yer kaplayan bir ürün olduğu pek istemiyorum

mesela samsung T220HD monitör için ne düşünüyorsunuz. alsam görüntü konusunda pişman olur muyum? yaptığım çalışmaların renklerini düzgün alabilirmiyim

xenecroshiner

🌱Yeni Üye🌱
cevap verilmedi o halde ben cevaplıyım

araştırdım ve grafik tasarım için seçilecek monitör eğer 23" apple alacak kadar paranız yoksa 24" HP LP2475w

yanlış bilgi vermek istemiyorum ama bildiğim kadarıyla apple cinema display S-IPS panel kullanıyor. HP LP2475w ise H-IPS panel kullanmaktadır.

kolay gelsin
ben bir aya kalmaz almayı planlıyorum

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
Apple monitörü kullanma fırsatım oldu kısa sürede olsa farkını farketmek zor değil :)

istakozzz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşın önerdiği moonitör işini fazlasıyla görür tabi çok profosyonel işler yapmıyosan apple alacağına eizonun s-pva modelleri var ama pahalı yurtdışında fiyatları çok iyi tanıdık varsa getirdebilirsin. yada eizonu cg serisi var oda çok güzel Bu modelde ise S-IPS panel var veyanlış hatırlamıyorum nec in ürettiği panelleri kullanıyolar. Ben şahsen apple monitörleri artık sevmiyorum. Mac in eski monitörleri çok daha güzel geliyo bana.... imacler zaten faciya (metal kasa olanlar. beyazlar biraz daha iyi)

hp pahalı gelirse diğer markaların en azından s-pva olanlarından almanı tavsiye ederim.